Van high lights naar donkerbruin haar

Vier pakken haarverf verder en het zit er eindelijk redelijk goed in. Yes, mijn haar is weer donkerbruin dankzij de Olia haarverf van Garnier. Ik kreeg de Garnier Olia haarverf aangeraden door Trista van Femministas.com. Ik koos uiteindelijk de kleur Darkbrown 4.0 om alle high lights die ik in mijn haar had te bedekken. Daarvoor was ik uiteindelijk €38,- kwijt en dat is een stuk goedkoper dan naar de kapper gaan met mijn haarlengte.

high lights op donker haar

Zo zag mijn haar er uit met high lights, klik op de foto voor meer info

De laatste keer was ik namelijk €120,- kwijt voor alleen de high lights. De high lights vond ik helemaal te gek maar ze begonnen ernstige uitgroei te vertonen. Uitgegroeide high lights vind ik erg onverzorgd staan en het wordt winter en daar past mijn donkere haarkleur beter bij. Het gekke is dat ze bij de kapper niet de juiste kleur verf hebben voor mijn haar maar de drogisterij wel. Alhoewel deze kleur iets donkerder uitvalt op de punten van mijn haar, sluit het perfect aan op mijn eigen haarkleur vanaf de wortel.

garnier olia haarverf donkerbruin

Nu is het dus deze kleur donkerbruin

Het is wel raar om mijn haar weer zo donker te zien. Hierdoor lijk ik nog bleker dan normaal gesproken maar ergens kan ik dat wel waarderen in de hersft/wintertijd. Ik ben in ieder geval al voor de helft klaar voor Halloween, haha! Enkel rode lipstick, een smokey eye en ik ben klaar om de deur uit te gaan als Morticia Addams. En met een beetje fantasie kom ik misschien weg met een Sneeuwwitje look. Maar ik dwaal af, terug naar de haarkleuring.

garnier olia haarverf review

Zoals je misschien al hebt gezien op de foto, heeft de verf minder goed gepakt op de bovenste lagen bij mijn uitgegroeide pony. Ik heb twee keer mijn haar geverfd met een dag ertussen, maar helaas pakte de verf daar niet goed op de high lights. Over het algemeen ben ik wel tevreden met het resultaat. Over een tijdje verf ik het gewoon weer om alles nog even bij te werken zodat alles perfect donkerbruin is. Uiteraard ben ik benieuwd naar wat jij van deze haarkleur bij mij vind.

High lights of donkerbruin haar, tell me!

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

garnier olia haarkleuring review

lang donkerbruin haar

garnier olia haarverf review

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Koalabeautymama

  Het staat je prachtig deze haarkleur Kaya! En je haar is ook mooi in model geknipt πŸ˜€

  • Kaya-Quintana
   Koalabeautymama

   Thanks sweetie!

 • sarah

  Wat ben je toch een mooie meid en dat haar staat je helemaal prachtig!

 • Sheling

  Het staat je echt prachtig!! πŸ˜€ Echt heel mooi voor in de herfst en winter ^_^

 • yasmina

  Het staat je allebei heel goed, highlits zien er sexy en speels uit. Met je donker bruine kleur zie je er opeens heel classy / “volwassen uit. (niet dat je dat al niet was, nevermind kan het niet uitleggen) Kort samen gevat de kleur staat je awesome!

  • Kaya-Quintana
   yasmina

   Aaah, nee ik snap wel wat je bedoeld πŸ˜€

 • condega

  deze kleur vindt ik veel beter bij je staan

 • laura

  prachtig! je lijkt net op adriana lima, maar dan met donkere ogen!

  • Kaya-Quintana
   laura

   Best comment ever, haha! Dankjewel!

  • Shirean
   laura

   Not really though

 • femketje

  het donkere vind ik je wel echt stunning staan πŸ˜€

 • Faat

  Wat een prachtige kleur, staat je erg goed. Al vond ik je de highlights ook erg mooi staan πŸ™‚

 • N

  Vreemd, je kapper zou ook gewoon een 4.0 of een 4N moeten hebben. en Highlights zijn veel duurder dan een volledige kleuring πŸ˜‰

 • Trista

  ahh πŸ˜€ Wat lief dat je me hebt genoemd in je artikel :)! Het staat je trouwens echt PRACHTIG! Dat lichtere ook hoor, daar niet van, maar dit geeft je meer pit ofzo? Het glanst ook zo mooi <3