Victoria Secret en Kim Kardashian glamour krullen

Glanzende krullen die prachtig mee dansen als je je hoofd beweegt. Na een paar jaar zoeken naar de juiste krultang heb ik die eindelijk gevonden. Bij de Iso beauty stand in de V&D in Den Haag vond ik de 25 mm krultang. Met deze krultang kan ik mooie grote krullen maken die van mijn gezicht wegvallen. Deze manier van krullen zie je vaak bij de Victoria Secret angel’s en Kim Kardashian.

how to kim kardashian krullen

Ik was altijd zo jaloers op die nonchalante en toch perfecte gekrulde haren. Nu weet ik hoe ik ze zelf voor elkaar kan krijgen en laat ik het jou ook graag weten. Je kunt dit overigens ook voor elkaar krijgen met een 1,5 inch krultang met klip. Mijn haar is daar helaas iets te zwaar voor en het blijft dan niet goed zitten. Ik probeerde het eerder al met een 1,5 inch krultang van Babyliss en Chi maar beide hielden de krul niet goed vast.

how to victoria secret krullen

Ik gebruik in deze video geen hairspray maar die kun je wel toevoegen als je wilt. Wacht daarvoor tot het haar afgekoeld is en spray op dertig centimeter afstand de spray over je haar heen. Je kunt tot drie laagjes hairspray aanbrengen zonder dat het “knapperig en plakkerig” wordt. Laat de hairspray even zitten en borstel dan pas de krullen uit met je vingers of een grove kam.

Kaya-Quintana

P.S. Handige video? Like en volg dan via Youtube, thanks!

victoria secret angel krullen
haar krullen met krultang zonder klem
how to haar krullen met iso krultang

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Ellen

  Heel mooi !

 • Puck

  Wauw super mooi! Zou je please een haar tutorial van krullen met een stijltang willen maken xxxxx

  • Kaya-Quintana
   Puck

   Die heb ik al gemaakt, die kun je vinden op mijn youtube channel 😉

   • puck
    Kaya-Quintana

    Okee zal even gaan kijken! Ik heb namelijk een stijltang en ik vind het voor de kerst erg leuk om krullen te maken met kerst!

 • Fien

  Wauww! Staat je echt goed kaya!