Vier super goede krultangen

Ik houd van mijn haar als het stijl is. Het lijkt dan langer, het glanst meer en ik kan er lekker mijn handen doorheen halen. Maar je wilt altijd datgene hebben wat je nog niet hebt en in mijn geval zijn dat krullen. Af en toe vind ik het heerlijk om een goede krul in mijn haar te draaien. Binnen een half uurtje heb ik dan een heel andere look en uitstraling. Hier gebruik ik graag één van mijn vier krultangen voor.

vier goede krultangenPIN IT!

Ik stel ze graag aan je voor want als je net als ik graag met je haar bezig bent, dan is een goede krultang een must. Ik heb er aardig wat uitgeprobeerd en ik heb er nu vier waar ik heel tevreden mee ben. Deze vier krultangen maken krullen die bij mij minstens twee dagen blijven zitten. Daarnaast gebruik ik deze krultangen ook bij shoots en opdrachten. Om een lang verhaal kort te maken: Een van deze krultangen moet je hebben so let’s go!

ISO twister 18/9 mm krultang

Dit is de eerste krultang die ik kocht van ISO. Met deze krultang kun je hele kleine strakke krulletjes maken. Deze kun je zo laten maar je kunt ze ook goed uitborstelen voor een look met veel volume. Deze krultang is met name geschikt voor de poppenkrulletjes ofwel pijpenkrullen of de twisted curl. Deze krultang kost je €89,99 en dit schatje is dit geld zeker weten waard!

iso twister 19 mm krultangPIN IT!

ISO twister 25 MM krultang

Yes, nog een krultang zonder clip van ISO beauty. Deze is een stuk groter en is daarom geschikt om grote krullen of slag te creëren. Op dunner haar is deze krultang fantastisch omdat je er super goed volume mee kunt creëren. Mijn haar is lang en zwaar dus ik moet deze krultang iets langer er in houden maar het resultaat zijn prachtige Hollywood krullen. Ik gebruik deze krultang erg graag om mijn haar in de Kim Kardashian style te stylen.

iso beauty krultang review

Max pro Twist krultang 19 mm

Deze krultang is ook zonder clip maar is helemaal recht. Hierdoor zijn je krullen over de gehele lengte van je haar even rond. Erg handig als je aan de onderkant wat dunner haar hebt. Een krultang die dan taps toe loopt maakt de krullen aan de onderkant alleen maar kleiner. Deze krultang voorkomt dat en verzorgt een medium krul. De krullen die ik maak met deze krultang blijven een dag mooi zitten. Daarna moet ik ze weer bijwerken maar voor €69,99 heb ik er toch een hoop plezier van, check hier maar eens het resultaat.

max pro twist krultang

Remington Silk curl wand

Deze krultang is het goedkoopste want deze kost maar €49,99 en is vaak in de aanbieding. Deze krultang is geschikt voor kort tot medium lang haar. Als je langer en dik haar hebt zoals ik, kun je opmerken dat de krullen bovenop je hoofd niet lang blijven zitten met deze krultang. Echter heb je als je korter haar weer het voordeel dat je mooi volume kunt creëren en die mooie zeemeerminkrullen die ik zo mooi vind kun je er ook mee maken. Daarnaast gaan mijn haren van deze Silk curl wand nog meer glanzen. Check hier maar eens het resultaat, love it!

remington silk curling wand review

Dat zijn alweer vier heel goede, toffe en redelijk betaalbare krultangen. Zoek je dus nog een goede krultang dan zou ik zeker één van deze vier schatjes proberen. Uiteraard zijn er nog meer toffe krultangen maar hiermee kun je alvast een goede start maken. Je kunt ook nog deze video bekijken om te leren hoe je goed en gemakkelijk jouw krultang kunt gebruiken.

Curl away honey!

Kaya-Quintana

P.S. Meer curly tips? Like en volg dan via Instagram, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.