Half top knot tutorial

Yes, eindelijk weer eens een hair tutorial. De laatste haar video die ik maakte was voor deze mooie zeemeermin krullen. In deze nieuwe video gaan we aan de slag met de half top knot. Een knot als deze vind ik erg leuk omdat deze niet zo netjes overkomt een hele knot. Daar voel ik mij vaak toch een beetje te tuttig door. Daarnaast mis ik dan mijn lange haar waar ik niet even doorheen kan kammen met mijn handen. Long hair addict, that’s me!

half top knotPIN IT!

Deze versie van de half top knot is lekker sleek and smooth. Ik hou namelijk niet zo van die rommelige knotjes. Met name omdat een rommelig knotje bij mij vooral rommelig staat en niet hip en charmant als bij andere vrouwen. Je kunt dit knotje overigens ook maken als je minder lang haar hebt als ik. Ik heb ze bij mensen met kort haar en half lang haar gezien. Als je laagjes in je haren hebt gaat het misschien wat lastiger. Gelukkig bestaat er hairspray, haha!

half top knot tutorial

Dit heb je in ieder geval nodig voor deze half top knot tutorial:

  • Zenner Stay in hair elastiek, ik gebruikte een bruine
  • Borstel, ik gebruikte de Tangle teaser
  • Toupeerkam, ik gebruikte de Tom by Zenner versie
  • Stijltang, ik gebruikte een Chi stijltang
  • Hairspray, ik heb de Wellaflex hairspray
  • Etos hair serum
  • Andrélon Make it shine crème

Vergeet niet de video te bekijken voor al mijn tips en tricks,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Youtube voor meer beauty video’s, thanks doll!

 

 

halve top knot

halve knot tutorial

halve knot

halve knot tutorial

halve knot maken

halve knot tutorial

knot met lang haar

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.