J beverly hills pakket van John Beerens

Wat een heerlijke verassing, een pakketje voor mij! Ik heb echt een heel drukke en best nare week gehad. En ik voelde me toch wel een beetje beter na het uitpakken van het pakket. Want het pakket zat vol prachtige J beverly hills producten. J beverly hills heb je wel eens eerder op mijn site voorbij zien komen. Dit merk is ontwikkelt door Juan Juan en Juan is een celebrity hairstylist met een eigen salon. Juan Juan komt oorspronkelijk uit Libanon. Hij kon als priester aan het werk in Amerika en daar wilde hij heel graag heen. Maar na zes weken priester zijn, had hij het er al helemaal mee gehad. Dus vertrok de beste man naar Los Angeles en werd kapper.

Ondertussen kapt hij dus de haren van talloze bekende sterren in Amerika. En heeft hij zijn eigen druk bezochte salon en een eigen productlijn, dat is dus J beverly hills. Ik leerde dit merk kennen tijdens de John Beerens bloggers dag. Ten eerste viel ik al meteen op de verpakking. Lekker strak en clean met duidelijke omschrijvingen van wat er in zit. Omdat ik die dag al genoeg had gewinkeld in de salon van John, heb ik niets meegenomen van J beverly hills. Vorige week was er weer een leuk event van John Beerens, speciaal voor J beverly hills en toen was ik ziek. Het zat me in ieder gevalniet mee om iets van dit merk te bemachtigen. Daarom is het extra lief van de mensen achter J beverly hills dat ze me alsnog een mooie goodiebag hebben gestuurd. Mochten ze dit lezen, hartstikke bedankt! You made my day!

Maar wat is er dan zo boeiend aan J beverly hills? Ten eerste maakt dit merk gebruik van botanische (plantkunde) kennis en dus ook planten als ingrediënten. Ik heb ook de J beverly hills gids ontvangen en daar staan wel achtenveertig botanische ingrediënten in vermeld. Van mango, pepermunt, zeewier, walnoot en argan olie, het is allemaal terug te vinden in de lijn van J beverly hills. Elk ingrediënt word uitvoerig beschreven en zo weet je meteen waarom het zo goed voor je haar werkt. Het leuke van J beverly hills is dat er sowieso goed is nagedacht over de producten. Van hairspray tot conditioner enp ommades voor heren. Juan weet als kapper als geen ander wat goed werkt voor diverse haartypes. Er is dus niet zomaar een prutje in een potje gestopt datword verkocht als shampoo. Nee, bij J beverly hills kun je pure luxe voor je haar verwachten.

Voor die pure luxe betaal je iets meer maar er zijn al producten van €8,95 en het duurste product is €31,95. En als man kun je ook terecht bij J beverly hills. Dus als je vind dat je vriend nodig iets aan zijn kapsel moet doen dan kun je hem naar de webshop van John Beerens sturen. Zelf ga ik het pakket dat je op de foto’s ziet eens goed uitproberen. Want hoe verleidelijk het allemaal klinkt, ik wil keiharde resultaten zien. Jawel, tante Kaya gaat weer van alles voor je testen. Ondertussen kun je hier dit korte interview met Juan Juan zelf zien. Het is echt zo’n schattige mannetje, hihi!

Hope you have a nice day,

Kaya-Quintana

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.