Hit of shit: Outfits van maart en april

Aaah, we zitten alweer in mei! Straks komt juni er aan en kunnen we hopelijk weer als echte beach babes genieten in de zon. Voorlopig kijk ik nog even terug op de eerste lente outfits van maart en april die op mijn site verschenen. Omdat het weer nog niet helemaal is waar het moet zijn, heb ik outfits samengesteld die het wisselvallige weer goed aankunnen. Zo heb ik geprobeerd om te werken met laagjes, iets waar ik steeds beter in word.

outfits van maart en april

Zo heb ik veel jasjes en vesten gedragen, omdat je die gemakkelijk kunt uittrekken als je het even te warm hebt. Daarnaast was ik helemaal gek op mijn nieuwe jeans met scheuren. Ik had twee paar jeans met scheuren gekocht bij H&M en ik draag ze echt vaak. Ik vind het leuk hoe ze mijn houding een beetje veranderen. Een jeans met scheuren verzorgt gewoon net een beetje meer edge, love it!

lente outfit inspiratie

Tevens maakte ik veel gebruik van de tint wit of juist een heel felle kleur. Zoals je misschien nog weet, droeg ik vroeger juist veel zwart. Daar probeer ik al een tijdje vanaf te komen, omdat ik me graag beter wil uitdrukken middels kleuren. Als je het mij vraagt, lukt me dat aardig goed. Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jij van mijn outfits vind. Doe je ding en vertel mij welk outfit jij een echte hit vind of dikke shit!

Hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor meer snelle updates, thanks!

fashion blogger

Alle outfits op een rijtje

1. City chique
2. Ripped jeans
3. Sunny side up
4. Dresscode semi-formal
5. Casual spring outfit
6. Red dress on
7. Hipster who?

outfit met gescheurde jeans

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.