Hit of shit: Outfits van september

Wat heb jij gedragen in september? Ik moest even heel hard terug denken want voor mijn gevoel ging deze maand super snel. Ik had gehoopt op een paar extra zomerse dagen maarja, het is Holland. En Holland is soms ietwat te zuinig als het gaat om zomerse dagen. Toch bleef het warm genoeg om hier en daar een leuke rok aan te trekken. Toen ik mijn outfits ging opzoeken, kwam ik er dan ook achter dat ik vaak een rok aan heb gehad.

Best knap voor een meisje dat ooit enkel jeans droeg en niets anders. Ik hield niet van rokjes want dat vond ik te girly. Nu ben ik er gek op en ik heb een paar favorieten. Hieronder zie je dan ook een collectie van mijn favoriete rokken. En als echte jeans lover zie je ook mijn favoriete jeans van dit moment. Persoonlijk vind ik het een leuke mix van diverse stylen als ik terug kijk op mijn outfits. Ik heb hier en daar iets nieuws uitgeprobeerd en ik ben benieuwd naar jouw mening daarover. Dus doe je ding en stem!

Hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Volg mijn site dan via Bloglovin, thanks!

outfits overzicht kaya-quintana.nl

Bekijk hier alle outfits voor je stemt:

1. Denim for days
2. Dior-fucking-rific
3. Long layers, long dreams
4. Sweats and skirts

outfits kaya-quintana september

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.