Hit of shit: Zomer outfits 2015

Het lijkt wel winter met al die stormen die voorbij komen. Gelukkig is het nog niet koud en kunnen we nog genoeg leuke outfits aantrekken. Echter is het vandaag alweer 1 september en kijk ik graag nog even terug naar de outfits, die ik droeg tijdens het lekkere weer. Dan kun je alvast wat inspiratie opdoen voor de mooie dagen die wellicht nog komen in september. Als ik terug kijk naar mijn zomer outfits, dan zie ik heel veel diversiteit.

zomer outfits

Zo zitten er wat outfits tussen waarmee je prima een dagje over de boulevard kun slenteren. Het laatste outfit met de blauwe jurk is zo’n outfit, compleet met heerlijk zittende platform sneakers. Uiteraard horen er ook enkele party outfits bij en daar had ik er twee van. Het simpele zwarte jurkje van H&M, doet het namelijk altijd goed ongeacht je lichaamsvorm. Gelukkig komt dit type jurkje elke zomer weer terug met een andere print bij H&M, super handig!

zomer outfits 2015

Verder zie ik in mijn overzicht gekleurde kledingstukken. Daar ben ik zelf gewoon een beetje verbaast over, want ik droeg altijd heel veel zwart. Echter betekend dit wel dat ik mij aan mijn eigen woord heb gehouden. Ik wilde namelijk meer kleur toevoegen aan mijn outfits en dat gaat dus super goed. Ik ben nog steeds gek op zwarte kledingstukken, maar ik weet mijzelf nu beter te uiten middels gekleurde kleding. En daar ben ik best wel trots op, yes!

casual outfits

Uiteraard zaten er ook weer genoeg casual en dagelijkse outfits tussen. Ik tel zo’n vijf outfits met jeans waarin je prima het dagelijkse leven aankunt. Don’t get me wrong, ik houd van high fashion outfits met hoge hakken en een hoop glitz. Maar eerlijk is eerlijk, in Nederland kan je zo vaak niet naar je werk. Niet omdat het niet mag, maar omdat het weer je outfit binnen vijf minuten heeft verpest. Dus hoop ik dat je iets hebt aan mijn casual versies van de catwalk trends.

Welke outfits vind jij een echte hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Instagram voor nog meer fashion inspiratie, thanks!

fashion blogger kaya quintana

zomer outfits 2015

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana