Hit of shit: Outfits van juli en augustus

Het was een kort maar krachtige zomer. Er waren enkele mega warme dagen waardoor ik lekker op het strand heb kunnen hangen. Maar ik heb ook regelmatig lekker in de tuin gezeten. Ik heb dus vrij weinig kleding gedragen door de warmte, alles moest lekker luchtig zijn en lekker zitten. Uiteindelijk heb ik dus drie outfits op de foto gezet. Deze drie outfits waren allemaal heerlijk relaxt voor tijdens de warme dagen.

Met name de rugtas die je op de foto’s terug ziet hielp mij daarmee. Ik ben eigenlijk meer van de handtassen maar het is heerlijk om mijn handen vrij te hebben. Door die rugtas kan ik gemakkelijk mijn hondje meenemen tijdens het reizen. En lekker shoppen zonder een lamme arm door een te zware handtas is ook wel eens fijn. De rugtas was deze zomer dus echt mijn toppertje. Uiteraard hoor ik graag wat jij van mijn outfits vind. Ga jij voor nummer 1, 2 of 3?

Geef je mening, hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion artikelen? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

hit of shit kaya-quintana.nl

Bekijk hier de volledige outfits voor je stemt:

1. Pink pick me up
2. I’m on that casual
3. Stay in my backpack forever

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Kiran

  ik vind je eerste outfit het mooist!

  • Kaya-Quintana
   Kiran

   Thanks! πŸ˜€

 • pamela

  Ik vind ze alle drie heel erg mooi! nummer 2 is mijn favoriet.

 • Marriet

  Ik vind nummer 1 erg leuk!

  Bij nummer twee vind ik het net lijken of je het vuilnis even buitenzet in je huiskloffie (niks mis met een huiskloffie overigens), en bij nummer 3 lijkt het net alsof je top gekrompen is in de was, niet echt alsof dat het model is.

  • Kaya-Quintana
   Marriet

   Bedankt voor je uitgebreide comment πŸ˜€

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana