Hit of shit: Outfits van september en oktober

Het is wel even wennen maar het is toch echt aan het gebeuren. De luchtige zomerse outfits gaan de kast in en de dikke truien komen er uit. In dit artikel kijken we terug naar de outfits die ik droeg tijdens het overgangsweer. Het eerste wat mij opviel is dat ik veel zwart met witte outfits heb gedragen. Mijn persoonlijke favoriet is nummer 2 want van dat outfit werd ik heel vrolijk.

hit of shit

Outfit nummer zes vind ik het minste geslaagd maar ik wilde graag eens een crop top uitproberen en zo geschiedde. Het is nog best lastig om een outfit samen te stellen terwijl het weer constant verandert. Zo liep ik gister met een dikke trui toen de zon ineens heel hard ging schijnen, waardoor ik het weer te warm had. Vandaag heb ik die dikke trui weer aangetrokken. Maar ik dwaal af, want wat vind jij van mijn outfits?

Welke is een hit en welke is mega shit? Laat snel een comment achter!

Kaya-Quintana

P.S. Vaker mijn outfits beoordelen? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

outfits beoordelen

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Dewy

  Eerlijk gezegd vind ik ze allemaal super leuk! Je hebt echt een leuke stijl en weet de dingen goed te combineren.. Vooral de eerste 3 outfits… Super! En de lekkere dikke trui(vest) van outfit 6… Vooral in combinatie met die schoentjes. Echt heel leuk! Allemaal hits als je het mij vraagt 😉

  • Dewy
   Dewy

   De lekkere dikke trui van outfit 5 bedoel ik natuurlijk (a)

 • Esra

  Leuke outfits, de tweede is heel leuk! X