Huidverzorging: Odorex deodorant en anti-transpirant

Is het een hint? Stink ik? Stink ik soms heel erg? I hope not! Toch kreeg ik vorige week een mooi doosje binnen van Odorex. Door een simpele test op het wereld wijde web, kreeg ik de juiste combinatie van deodorant en anti-transpirant toegestuurd. Normaal gesproken gebruik ik een simpele deodorant die eventuele geurtjes onder de armen maskeert. Maar Odorex heeft daar iets op gevonden. Volgens Odorex blijf je door het gebruik van hun producten langer fris dan bij een normale deodorant. En eerlijk is eerlijk, dat wil ik wel!

Gister ben ik daarom begonnen met het gebruik van de deodorant anti-transpirant in de geur Bloesem zacht. Deze deodorant bevat katoenolie, jasmijn en is vrij van alcohol en het vertraagd de haargroei. Ik heb deze deodorant pas één keer gebruikt maar ik merkte al direct verschil op. Geen witte vlekken, geen geïrriteerde huid en geen ongewenste geur. Heel erg fijn en ik ben ook heel benieuwd of deze goede effecten aanhouden.

Het tweede product heb ik nog niet geprobeerd. De extra dry depper zou beschermen tegen overmatige transpiratie. Als ik zenuwachtig ben en dat komt ook wel eens voor, dan kan ik dat zoiets wel gebruiken. Alhoewel ik niet overmatig transpireer, vind ik het toch wel een prettig idee om te weten dat ik het nog meer kan verminderen. Het handige van dit product is dat je dit product slechts twee of drie keer per week hoeft te gebruiken. In de avond, op een schone huid en dan lekker slapen.

Over een tijdje laat ik je weten of ik al minder stink, haha!

Kaya-Quintana

P.S. Welke deodorant gebruik jij graag?

PIN IT!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Jorinde

  Ik gebruik graag rexona deo.

 • Janice

  Hey,

  Die depper gebruikte ik toen ik in de pubertijd zat en me oksels al doorweekt waren voordat ik op school aankwam. Dit werkte echt fantastisch!
  Nu heb ik het niet meer nodig me oksels zijn heel droog ook door eczeem.
  Met dit merk deo heb ik minder last van een geïrriteerde huid. Ik vind het wel een top product.
  Ik ben benieuwd of jij over een tijdje minder stinkt. haha.

  gr Janice

  • Kaya-Quintana
   Janice

   Goed om te weten dat die depper zo goed werkt. Ik ga hem snel testen en reviewen

 • Danielle

  Die odorex extra dry vind ik een topproduct. Ik gebruik het onder truitjes die zeer nauw aansluiten op de oksels en met een opvallende kleur of stofjes die snel transpieren. Nooit meer last gehad van genante plekken onder de oksel!

 • Miriam

  Ik ben 14 jaar en heb zelf niet zo veel last van zweten. Wel gebruik ik elke dag een deodorant van Dove, want die werken voor mij goed genoeg. Als ik wel eens zenuwachtig ben, dan zweet ik soms meer, maar ik neem mijn deodorant mee naar school, dus ik kan altijd wat bij spuiten. X

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana