Ik ben veranderd

Hoi, ik ben Kaya-Quintana en ik ben veranderd. Alhoewel ik het woord verbeterd meer van toepassing vind. Ik ben dus verbeterd en in dit artikel vertel ik je graag wat ik daarmee bedoel. Een tijdje geleden vertelde ik je al over mijn nieuwe inzichten over succes. Succes is anders voor iedereen en dus ook voor mij. Sindsdien heb ik veel nagedacht over wat ik dan als succes zie en dat vraagt om toelichting.

Zoals je wellicht hebt gemerkt zijn de afgelopen drie maanden de updates van mijn blog onregelmatig geweest. Met name omdat ik soms geen inspiratie had en mijn bedrijf veel aandacht vroeg. Voor het eerst in bijna tien jaar heb ik niet elke dag een update geplaatst. Ik voelde mij hier in het begin echt heel schuldig om. Alsof ik mijn blog, mijn kindje en mijn geliefde in de steek liet. Onzin natuurlijk, maar zo voelde het wel.

Mijn blog is al jaren een zeer constante factor in mijn leven. Zonder mijn blog had ik heel veel leuke ervaringen niet kunnen hebben. Ik was bang dat als ik niet elke dag zou updaten, mijn blog meteen in elkaar zou storten. Dat is dus helemaal niet het geval, want mijn bezoekersaantallen zijn gewoon gelijk gebleven. Want ik heb jou en al mijn andere trouwe lezers. Dat voelt echt heel goed, you don’t even know, haha!

Maar ik ben dus veranderd, ik ben verbeterd en daar hoort ook een nieuw type blog bij. Je hebt waarschijnlijk mijn nieuwe layout al opgemerkt. Mijn artikelen zijn ook aan het veranderen, ik schrijf nu namelijk meer vanuit mijzelf. Eerder schreef ik echt als beauty en fashion blogger. Soms verscheen er een persoonlijk artikel, maar daar bleef het bij. Maar ik ben meer dan een beauty, fashion en lifestyle blogger. Dat wil ik dan ook laten zien.

ik ben veranderdPIN IT!

Ik ben een vrouw van bijna 28 jaar en ik ben nog steeds gek op beauty, fashion en lifestyle. Die artikelen zullen dan ook zeker niet verdwijnen van mijn blog. Echter zullen dat niet meer de enige artikelen zijn die je op mijn blog zal vinden. Ik zal meer persoonlijke artikelen gaan schrijven, meer mijn mening uiten en schrijven over wat ik nog meer heel interessant vind. Zo zal ik meer gaan schrijven over ondernemen, een bedrijf runnen en jezelf ontwikkelen.

Ik merk dat ik een grote behoefte heb om weer avontuurlijk te zijn. Ik wil nieuwe dingen ervaren, proberen en mijzelf ontwikkelen. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind. Ik wil graag jou en al mijn andere lezers en kijkers graag stimuleren om hetzelfde te doen. Wij zijn namelijk zoveel meer dan wat wij denken. Naar mijn mening gaan wij soms iets te veel mee in wat de maatschappij ons meegeeft. Dat cirkeltje wil ik graag middels mijn blog verbreken.

Succes is voor mij onder andere mijzelf kunnen zijn en andere mensen daartoe inspireren. Ik wil weer terug naar de basis van het bloggen: The good and the bad. Dat is wat mij interesseert. Ik wil je alles laten weten over mijn mislukkingen en successen, want immers is dat wat ons echt als mensen met elkaar verbindt. Het echte leven, dat is wat ik met je wil delen. Uiteraard doe ik dat wel met nagellak op mijn nagels en een mooi outfit aan, haha!

Ik blijf aan de ene kant een echt meisjes meisje. Aan de andere kant hou ik van imperfectie, het rauwe randje van deze mooie wereld. Die balans wil ik graag creëren op mijn blog. Ik hoop dus dat je mijn nieuwe mix van artikelen kan waarderen. Ik hoop dat je begrijpt dat ik graag mijn echte wereld met je wil delen, in plaats van enkel het suikerzoete en de leuke kanten.

Dus ja, je zal nog steeds make-up en fashion op mijn blog blijven vinden. Vanaf nu zal je ook meer kunnen lezen over mijn lifestyle, ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. Ik wil namelijk echt iets bijdragen aan jouw leven. Mijn blog moet een doel hebben en ook als ik maar één iemand inspireer of motiveer, dan is mijn doel al bereikt. Bedankt voor je geduld en het lezen van dit lange artikel. Ik waardeer het meer dan je denkt en ik zie je graag terug voor het volgende artikel.

Word jezelf en blijf jezelf,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer updates, thanks!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • marije

  Mooie ontwikkeling en dat je dat kan delen via je blog. Er is idd meer in het leven dan alleen beauty en fashion. Way to go girl!

  • Kaya-Quintana
   marije

   Thanks girl!

 • spannend

  oh gelukkig toen ik de titel las en begon met lezen dacht ik even “ohnee ze gaat toch niet stoppen met haar blog” 🙁 maar gelukkig niet 🙂 haha
  mooie verandering en een goede ontwikkeling.
  heel belangrijk om te doen waar jij gelukkig van word! je doet het top! ga zo door! 😉

  liefs van je al jaren trouwen lezer /volger.

  • Kaya-Quintana
   spannend

   Aaah, thanks! Ik ga niet stoppen en bedankt voor het al zooo lang lezen 😀

 • sanne

  oké ik heet geen spannend, dat ging perongeluk haha

 • PatriciaKleijn

  Wat fijn dat je dit deelt, ik ben zelf 28 en voel ook dat ik verander, maar ik weet nog niet welke kant ik uit moet of ga ik wil een hoop dingen maar weet soms gewoon niet hoe ik het moet aanpakken en durf dingen ook niet te doen omdat ik erg bang ben wat mijn omgeving ervan zal vinden. Ik hoop dat ik wat inspiratie uit je kan gaan halen je bent een topper!

  • Kaya-Quintana
   PatriciaKleijn

   Thanks girl! Soms helpt het gewoon om te beginnen met de eerste stap 😀 Dan komt de rest vanzelf!