I’m on that casual

Soms is er niks fijners dan lekker relaxt door de stad heen slenteren. Uiteraard zijn hakken daar niet altijd geschikt voor en toevallig heb ik de meest lekker zittende slippers ooit gevonden. Die had ik dan ook lekker aangetrokken toen ik gister eventjes de stad in ging. Soms zit een simpel outfit gewoon super lekker omdat je lekker kunt bewegen en niet op hoeft te letten dat je de kleding kreukt of vies maakt.

Toch vind ik niet dat een makkelijk outfit er slonzig uit hoef te zien. Mijn oplossing om een simpel outfit er toch verzorgt uit te laten zien is het volgende; Maak gebruik van neutrale kleuren en voeg daar één kledingstuk aan toe met een vrolijke kleur. Een statement ketting of tas zorgt voor meer karakter. In dit geval maakte ik gebruik van mijn nieuwe rugtas in een vrolijk printje, die weer past mijn roze vest.

Yep, jezelf leuk en comfortabel aankleden kan heel makkelijk zijn!

Kaya-Quintana

P.S. Leuk outfit? Volg en like voor meer fashion via Bloglovin, thanks!

outfit of the day kaya-quintana

Items:

H&M: Basic t-shirt, wax jeans en dogtag ketting
Monki: Rugtas met print
Roxi: Zwarte slippers met dunne bandjes
Only: Zacht roze vest

outfit met roze vest

nederlandse fashion blogger

casual zomer outfit

nederlandse fashion blogger kaya-quintana

outfit met rugtas van monki

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.