Kaya’s huis: Een nieuw vintage huisje

Ik wacht, ik wacht al drie weken. Hopelijk word ik binnen een week eindelijk gebeld. Hopelijk word er binnen een week eindelijk een mooie grote bos sleutels overhandigd. Ik kan niet meer wachten. Ik kan niet meer wachten tot ik weer de deur van mijn eigen huis kan openen. Mijn huis waar nu nog in geklust wordt. Er wordt een nieuwe keuken in gezet. De douche is als het goed is al vernieuwd en alle muren mooi glad gemaakt. De plafonds zijn mooi strak en in mijn huiskamer is een muur weg gehaald. Ik heb vier kamers voor mezelf waar ik straks helemaal los kan gaan met decoreren. Eindelijk plek voor al mijn kleding, make-up, kantoor en feestjes.

Tot die tijd koop ik me alvast helemaal suf. Ja, ik shop me rot! Het leukste vind vintage shoppen. Op vlooienmarkten, kringlopen, marktplaats of iets overnemen van vrienden of familie. Ik houd ook van nieuwe dingen. De perfecte mix tussen vintage en nieuw is daarom voor mij heel belangrijk. Je zal dan ook wat meer decoratie artikelen voor bij zien komen op mijn site. Aangezien ik dat nu eindelijk kan doen. Wat dacht je van een house tour video. Een walk-in-room tour? Uiteraard moet er dan ook een what’s in my bedroom tour video verschijnen. Ik ga helemaal los!

PIN IT!

Voorlopig laat ik je alvast wat van mijn favoriete vintage items zien. Deze items mix ik dus altijd met nieuwe dingen. Veel vintage items die ik heb, hebben een mooi verhaal. Soms kun je er ook een mooi verhaal bij bedenken. Zo heb ik een doosje uit de jaren zeventig met zo’n typische jaren zeventig print. Het doet me direct denken aan That seventies show en dus word ik er direct vrolijk van. Welke dame bewaarde hier vroeger haar ringen in. Was het eigenlijk wel een sieraden doosje? Misschien werden hier wel alle geheime briefjes van een lover in bewaard. Ik zal het waarschijnlijk nooit te weten komen.

In combinatie met je eigen items en nieuwe dingen maak je weer een nieuw verhaal. Iets wat vroeger als sieraden doosje werd gebruikt, gebruik je nu bijvoorbeeld om lipsticks in te bewaren. Het kan allemaal en dat vind ik zo leuk. Voor mij geen kant en klare Ikea woning maar een dikke mix van alles wat ik leuk vind. Waarschijnlijk eindigt mijn huis als een toverbal maar dan vind ik het wel echt mijn huis. Ik kan niet wachten…

Kaya-Quintana

P.S. Hoe zou jij je huis in richten of heb je dat al gedaan?

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Janneke

  Wowww super schaatttiigg ♥ echt heeel leuk ! Maak je weer eens een ‘nailart video’ en een ‘what’s in my bag video’ ?

  • Kaya-Quintana
   Janneke

   Als mijn nagels weer lang zijn zal ik het zeker weer doen 😀

   • Janneke
    Kaya-Quintana

    Oke ! Super bedankt ! ik vind al je filmpjes echt super leuk en krijg er veel inspiratie door !! =)

    • Kaya-Quintana
     Janneke

     Super leuk om te lezen, dank je wel!

 • Sonja

  Mooie items! Vooral dat bloementasje. Mijn huisje wordt fifties style all the way! Of dan op z’n minst de keuken, hehehe. Mijn huidige vriend vindt het in ieder geval allemaal prima, dus dat komt wel goed 😉 XX

  • Kaya-Quintana
   Sonja

   Aaah, handig zo’n vriend! Fifties is ook heel leuk, hihi!

 • Jorinde

  Mooie spulletjes 🙂

 • Masja

  Super leuke spulletjes!

 • Puck

  Leuk echt lief! Net wat Janneke al zij ik zou het ook heel leuk vinden als er weer eens een nail art video komt 🙂 of weet eens iets met nagel en hand verzorging xx

  • Kaya-Quintana
   Puck

   Ja, ik wil ook weer aan de nail art. Helaas zijn mijn nagels nu een heel kort, dus ik moet daar even iets op bedenken

 • Nova

  Wat leuk je eigen huis 🙂
  Ik woon al samen en we hebben 4 kamers wat bestaat uit woonkamer, kantoor/logeerkamer/chillroom, walk-in closet(room) en ons slaapkamer.
  Wij hebben in elke kamer op 1 muur ipv behang een graffiti portret gemaakt. Dit kan ik echt iedereen aanraden 🙂
  In de woonkamer graffiti van ons samen. In de slaapkamer ook. Kantoor is met muziek want dat is ook een soort van studio aangezien mn vriend mc is en onze walk in closet room heeft geen graffiti maar heel veel spiegels hahahaha

  Heel veel plezier in je nieuwe huis. Ben benieuwd naar de roomtour.
  Xxx

 • Fleur

  Wat een leuke spullen!
  Ik heb veel van ikea. Leen bakker en kwantum hebben ook hele leuke spullen, lekker betaalbaar ook.En voor bijzondere spullen ben ik fan van de Neuzelbeurs en verzamelaarsbeurs. O en ik ben dol op bijzonder behang