Kaya’s huis: Slaapkamer update

Meestal lig ik hier in sexy lingerie te wachten op één van mijn vriendjes (ik heb er eentje voor elke dag) maar voor de onderstaande foto heb ik het netjes gehouden. Mijn “strak afgetrainde” lichaam (nog steeds voorzien van wintervet) moet natuurlijk niet je aandacht afleiden van dit artikel. Want in dit artikel laat ik je een update zien van mijn slaapkamer. Die gaat namelijk al de goede kant op aangezien ik me er steeds meer in thuis voel.

kaya-quintana slaapkamer inrichting

roze met witte slaapkamer inrichting

Mijn slaapkamer was eerst behoorlijk kaal, check deze video maar eens. Er hing namelijk helemaal niets aan de muren en dat vond ik lange tijd prima. Toch begon het iets te kil aan te voelen en dus besloot ik twee planken boven mijn bed op te hangen. Ik kocht ze bij Ikea en mijn lieve papa heeft ze voor mij opgehangen. Ik heb ervoor gekozen om ze asymmetrisch op te hangen om de strakke inrichting als het ware te breken.

ikea wandplanken

houten decoratie letters

Ik heb op mijn bed een sprei liggen dat van mijn oma was. Die is roze en dus wilde ik wat meer roze accessoires in mijn slaapkamer. Niet teveel want ik ben niet heel erg fan van roze maar een beetje vind ik best okay. Daarom heb ik op de planken dit setje geplaatst wat ik bij de Kwantum kocht. De spreuk die op het schilderijtje en het boekje staat past heel goed bij mij: Do more of what makes you happy!

ouderwetse parfumflesjes

xenos doosjes voor knopen en muntjes

Bij de Xenos vond ik voor een prikkie de twee doosjes voor muntjes en knoopjes. Maar ook de losse letters waarmee ik mijn naam kon samenstellen vond ik bij de Xenos. Het uiltje vond ik bij de V&D en het grote spaarvarken is ook van mijn oma geweest. Ik wil misschien nog een fotolijst op één van de planken zetten maar ik ben er nog niet helemaal uit waar ik die dan wil.

naamletters van hout

groot wit spaarvarken

Aan mijn voeteneinde heeft mijn papa voor mij een Ikea gordijnrails opgehangen. Hier heb ik weer prachtige zijden hangers van Zara home bij gezocht zodat ik er mooie nachtkleding aan kan ophangen. De roze kussens op mijn bed komen bij de Action vandaan en de rolkussens zijn van Rivièra Maison. Het schapenvachtje wilde ik echt al jaren en kocht ik uiteindelijk bij Ikea. Als je deze ook graag wilt dan kun je het vachtje vinden onder de naam Ludde.

kledingrek aan de wand

luxe stoffen kledinghangers van zara home

De witte sidetable was eerst bruin, toen zilver en ik heb hem vorig jaar wit geverfd. Bij Xenos vond ik glazen knoppen met diamantfacetten. Die vind ik mooier en sierlijker staan dan de houten knoppen die eerst op de sidetable zaten. De zwevende spiegel en kaptafel waren ook zilver maar die heeft mijn moeder voor mij wit gespoten. De kaptafel, spiegel en de sidetable zijn kringloopvondsten waar ik heel blij mee ben.

witte vintage sidetable

antieke kaptafel

Ik houd namelijk niet van alles nieuw kopen. Ik vind het prettig als er achter mijn meubels een verhaal zit. Daarom heb ik op de planken boven mijn bed ook heel ouderwetse parfumflesjes staan. Ze doen me denken aan de interieurs van vroeger waarbij de dames nog in prinsessenjurken liepen en hun parmantige neusjes poederden voor grote spiegels. En welk meisje wil nu niet een prinses zijn? Ik in ieder geval wel en al helemaal in mijn eigen slaapkamer, haha!

Wat vind jij van mijn slaapkamer?

Kaya-Quintana

P.S. Op de hoogte blijven van mijn inrichting? Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief, thanks!

antieke parfumflesjes

kaya-quintana's slaapkamper

riviera maison rolkussens

antieke zwevende kaptafel

lichte slaapkamer met roze en witte accessoires

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.