Kaya’s instagrammies: Ben, Jerry en Koetjes

Tijd voor een korte terugblik op de vorige maand. Wat deed ik ook alweer in maart? Waar was ik en wie was er bij? Zat ik misschien lekker thuis op de bank te hangen? Ik vergeet nogal snel wat ik heb gedaan en dankzij Instagram kan ik regelmatig even mijn geheugen opfrissen. In dit artikel neem ik je mee door de maand maart want die was best druk voor mij.

kaya-quintana.nl op instagram

In maart heb ik veel lekkers gegeten zoals brownie ijs en koetjes repen, lekker! Daar werd ik helemaal blij van na een weekend hard werken. Bovendien vond ik ook een tof bandshirt van Mötley crüe en dat is mijn favoriete metal/rock band. In mijn tas vond ik ook mijn kleine portemonneetje met snoepjes terug. Als ik dat portemonneetje zie dan word ik helemaal blij, het is zo’n schattig ding.

instagram

 Ik maakte ook twee celebrity looks waar ik nog steeds erg blij mee ben. Ze zijn namelijk super goed gelukt! Ik had een Jessica Alba look en een Charlie’s angels look, die beiden veel leuke reacties kregen. Daarnaast kocht ik ook een Too faced palette waar ik helemaal gek op ben. Tevens ging ik nog even los bij de Etos waar ik twee mooie lipglossen kocht van L’oreal die super lang blijven zitten.

instagrammies

Vervolgens was mijn moedertje lief jarig en kreeg ze van mijn papa een grote bos rozen. Uiteraard had ik voor een lekker stukje taart gezorgd en het feestje kon beginnen. Later die week ging ik helpen bij Remy van SpletschVlog op Youtube. Hij heeft namelijk een t-shirt ontworpen waarvoor ik “model” stond. Het was super leuk om te doen en de foto’s zijn ook mooi geworden.

instagrammies

En als laatste heb ik op 31 maart meer dan 10.000 unieke bezoekers behaald in ruim een jaar. Dat is echt een mooie en snelle groei waar ik heel trots op ben. Ik heb gewoon super slimme, toffe, leuke, gezellige en eerlijke lezers en kijkers. Ik ben echt heel blij dat zoveel mensen mijn site leuk vinden. Bloggen is naast zingen een grote liefde van mij en dat ik het kan delen met zoveel mensen is dus hartstikke leuk. So thank you sweeties!

En dat was de maand maart via mijn Instagram account. Welke van jouw eigen Instagram foto’s vind jij het leukste?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like dit artikel dan via Bloglovin, thanks!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.