Kaya’s Instagrammies: Cupcakes, pantoffels en een chihuahua

Here yah go, een nieuw foto dagboekje. Deze keer kijk ik terug op de maand oktober en die ging snel voorbij. Er waren nog een paar mooie dagen maar ik was vooral bezig met winterkleding kopen. Ook maakte in oktober best wel veel foto’s van lekkere dingen en mezelf, haha! Selfies everywhere! Laten we maar snel kijken naar wat ik allemaal deed in oktober.

kaya-quintana op instagram

Het winterse weer staat voor de deur en dat betekend veel binnen zitten. Ik zit graag in bed met mijn tablet of laptop om te werken. Maar mijn kamer moet wel opgeruimd zijn om rustig te kunnen werken en dus ruimde ik mijn kamer eens op. Ook trok ik mijn nieuwste pantoffels aan die perfect matchen met mijn nieuwe t-shirt. Ook mijn favoriete Casio horloge en Tiffany bril kwamen weer uit de kast, fashion it is!

kayaquintana instagram

Ik maakte voor de laatste keer buiten outfit foto’s toen het zonnetje nog scheen. Tevens was mijn huid in goede conditie waardoor ik los kon met make-up. En dat resulteerde natuurlijk in aardig wat selfies, hihi! Ook Dior was de sjaak want die wilde ik ook een keer goed op de foto zetten. Maar ook mijn nagels moest ik even showen, die waren namelijk weer eens lang, stevig en gezond.

kaya's instagrammies

Omdat het dus kouder werd heb ik veel in bed series gekeken. Op Netflix keek ik veel naar Californication, dat is namelijk één van mijn favoriete series. Hank en Karen zijn zo leuk samen, I love it! En ja, ik at ook een cupcake in bed. Deze van Cupcake chic is gewoon super lekker. De foto van Dioortje moest er ook bij. Ik vond deze per toeval terug in mijn telefoon. Als laatste een foto van mijn favo tas op dit moment, een Longchamp met gouden glans.

En dat was de maand oktober in foto’s. Wil je er meer zien? Volg mij dan op Instagram via @kayaquintana, see you there!

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.