Kaya’s Instagrammies: De laatste ijsjes, roti kip en biker boots

Wat gaat de tijd toch snel, iets te snel als je het mij vraagt. We hebben niet echt een mooie zomer gehad en de winter lijkt nu al extra koud te zijn. Op Instagram vond ik nog wat foto’s van de zomer die nu al zo lang geleden lijkt. Maar ook foto’s van oktober waar ik de eerste tekenen zag van de herfst en de winter, brrr! Tijd om eens even terug te kijken en te zien wat ik allemaal gedaan heb. Here we go!

kaya-quintana op instagram

Het was niet mijn laatste ijsje in september maar wel de lekkerste. Een heerlijke Swirl van Ola op de laatste warme zomerdag. Vervolgens kwam ik thuis om daar de nieuwste mascara van L’oreal te testen. Met de Miss manga mascara ben ik nog steeds in mijn nopjes, wat een fijn product. Dan de laatste foto van mijn acryl nagels die er (thank the lord) nu vanaf zijn. Ze werden namelijk echt te lang en dat was niet mooi. Ook ging ik even langs bij een Max Factor event waarvan ik de producten top vind!

kaya-quintana op instagram

Ja, weer mijn nagels maar ditmaal een stuk korter. Er zaten hier en daar nog een paar stukjes acryl op die er nu gelukkig echt allemaal vanaf zijn. Voor Halloween ging ik lekker aan de slag met eyeliner. Het resultaat kun je hier vinden. De mooiste lipsticks van Dior zijn die van de Diorific lijn. Uiteraard moest ik daar een paar looks mee uitproberen en daar postte ik twee foto’s van op Instagram. Wauw, die lipsticks blijven pure perfectie.

kaya-quintana's instagrammies

Een goede warme winterhap vind ik heel belangrijk. Daarom probeerde ik voor het eerst roti kip te maken in oktober. Ik was zelf gigantisch verbaasd want het was super lekker. Voor hetzelfde winterse weer in oktober kocht ik de bekende Sacha biker boots, die ik nu veel draag. Mijn nieuwe Samsung galaxy tab 2 is ook perfect voor het koude weer. Ik kan nu namelijk vanuit bed series en films kijken via KPN vandaag en Netflix, whoohoo! En voor het nieuwe seizoen wilde ik ook een nieuw visitekaartje en here it is! Lekker simpel en duidelijk.

kaya-quintana lifestyle blog

Lekker shoppen in de vernieuwde Bijenkorf in de Den haag met mijn zusje. Hier kwam ik mijn nieuwe vriendje tegen, die er geheel in Halloween style bij stond. Ik weet niet wat me bezielde maar ik kocht een pot met ijs van Hertog. Helaas was het niet zo lekker als ik gehoopt had, volgende keer beter. Ik probeerde het op te lossen met een lekker kauwgompje en een Hot signature chocolate van Starbuck. Dat smaakte me alweer een stuk beter.

En dat waren de maand september en oktober via Instagram. Wat heb jij deze twee maanden meegemaakt? Volg me op Instagram via @KayaQuintana zodat ik ook jouw foto’s kan bekijken en liken.

See you there,

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Volg mij dan via Instagram!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.