Kaya’s Instagrammies: Een snor, Johnny Depp en een Youtube feestje

Lol op Instagram, ik hou daar van! Als ik onderweg ben of even niets te doen heb, dan ga ik altijd even op Instagram foto’s bekijken. Hier en daar maak ik natuurlijk ook mijn eigen Instagram foto’s zodat ik leuke momenten, producten en mensen kan onthouden of later weer op kan zoeken. Het is de allerleukste versie van een photo diary, als je het mij vraagt. Vandaar in dit artikel mijn Instagram avonturen van februari want er was weer een hoop leuks gebeurt.

kaya-quintana op instagram

Als eerst een tof feestje waarop ik allerlei beauty youtubers tegenkwam en dat was super leuk. Uiteraard werden er veel foto’s gemaakt en ook eentje waarop ik met een mega sexy snor poseer. Jawel, heus Playboy materiaal, haha! Vervolgens ging ik thuis verder aan de slag met foto’s maken voor een OOTD. Ik had ook een nieuwe lipgloss van Rimmel om uit te testen en mijn lippen lijken daardoor super vol. En toen was ik super blij met mijn nieuwe ketting, die ik graag even wilde showen.

kaya-quintana op instagram

In februari was het ook weer belangrijk om netjes te eten na al die feestdagen. Dus begon ik met tarwevrije crackers en chocopasta. Mijn zusje hielp me met een outfit foto waarop mijn favoriete rode laarzen staan. Elk meisje zou rode laarzen of schoentjes moeten hebben, die zijn awesome! Ik kon in februari ook eindelijk eens mijn favoriete Chanel foundation en basis kopen. Ik ben er dan ook nog steeds super blij mee, wat een top producten. En deze een na laatste foto van mijn nieuwste t-shirt is echt heel belangrijk. Ik bedoel, Johnny Depp staat er op dus…

kaya-quintana op instagram

Als laatste wilde ik weer eens mijn favoriete rode lipstick van Rimmel London dragen. Ik creëerde er een sexy glamourlook bij zodat er ik weer eens leuk uit zag. Na een paar dagen in huis rondhangen door de kou, was het daar wel weer eens tijd voor. En met deze laatste foto ben ik alweer door de maand februari heen. Op naar de volgende set met Instagrammies, go!

Kaya-Quintana

P.S. Heb je ook Instagram? Volg me via KayaQuintana, see you there!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana