Kaya’s Instagrammies: Starbucks personeel spelt eindelijk mijn naam goed!

Ik heb mijn nieuwe telefoon nu bijna twee weken en ik ben helemaal verliefd. Ik ging van Blackberry naar Samsung. Ik heb nu de Samsung Galaxy S3 en ik ben er helemaal gek op. Het is wel weer even wennen met zo’n touchscreen maar het gaat me redelijk goed af. Het leukste vind ik alle apps die ik op mijn telefoon heb staan. Met name instagram vind ik helemaal geweldig. Een vriend van mij zei al dat het heel leuk was. Maar nu snap ik het pas echt, haha!

Elke Jan Patat kan met Instagram een mooie foto maken en delen met de hele wereld. Vooral ik vind dat heel erg leuk want ik ben vaak onderweg en kom de mafste dingen tegen. Als deze app eerder had bestaan dan was mijn beste vriendinnetje van vroeger er helemaal mee los gegaan. Die maakte namelijk altijd foto’s van slapende Chinese mensen in de trein. Waarom? Geen idee maar haar foto verzameling daarvan was wel grappig.

Nu gebruik in Instagram niet om slapende Chinezen op de foto te zetten. Althans, nog niet… Maar wel om scoops over nieuwe producten, acties, kortingen en grappige gebeurtenissen te plaatsen. En okay, soms ook zo’n foute pozer pic van mezelf. Maar dat mag ook wel eens een keertje. Het lijkt mij heel leuk om elke maand mijn Instagram foto’s op een rijtje te zetten. Een kleine terugblik op wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen maand. Dat vind ik namelijk heel belangrijk. Het is belangrijk om even stil te staan bij wat je allemaal meemaakt. Veel mensen vergeten veel te snel alle leuke ervaringen en dat is zonde!

Dus bij deze een lekker luchtig artikel over mijn Instagrammies, zoals ik ze noem, van de maand juni.

Kaya-Quintana

P.S. Je kunt mij volgen via KayaQuintana op Instagram, gezellig!

PIN IT!

De bovenstaande foto, is een foto van mijn Maybelline color tattoo look die vanmiddag online verschijnt.
Hieronder zie je links mijn eerste Instagram foto van Tjiep Tjiep. Een klein baby vogeltje dat door de vervelende kat van de buren was aangevallen. Ik had hem mee genomen naar huis maar helaas is hij in de nacht overleden aan zijn verwondingen. Ook mijn favoriete Johnny Depp poster kwam voorbij. Ik hoorde namelijk dat hij gaat scheiden van zijn vrouw, dus ik was mijn huwelijk met hem aan het plannen. Natuurlijk mocht de nieuwste Glossybox niet ontbreken. Bijna de gehele inhoud neem ik mee op vakantie. Want het is echt een heel handige box deze keer.

Ik was even in de binnenstad van Den Haag aan het shoppen. Ik kon het niet laten om daar even langs Eazie wok te gaan. Daar hebben ze echt de beste wok to go ever! Bovendien had ik mooie tops gescoord bij de Mango en ik was dus helemaal in mijn nopjes. Mijn witte nagellak van Herôme vertoonde na het aanbrengen van de top coat ineens bubbeltjes. Balen, want ik vind witte nagellak heel tof. En Tommy moest ook weer eens in bad. Hij vind het helemaal niet leuk maar ik juist wel. Normaal gesproken is het net een vloerkleedje maar onder de douche krimpt al dat haar en blijft er maar een klein scharminkel van een hondje over. Met z’n grote bolle kikkeroogjes vind ik hem werkelijk om op te eten.

Mijn meest gebruikte make-up producten van twee weken geleden. Die wilde ik natuurlijk even showen net als mijn look die ik ermee had gemaakt. Starbucks personeel spelt mijn naam altijd verkeerd, behalve deze keer! Zo heette ik volgens Starbucks Gaya, Skaya, Caja en Katja… En rechts onder de pakketjes voor de give away winners. Yes, ze zijn netjes verstuurd.

In de supermarkt had ik deze maand voor de afwisseling eens geen moeite om al het lekkers te weerstaan. Toen ik thuis kwam lag er een pakje op me te wachten. Nep nagels via Ebay waardoor ik meer nagellakjes kan swatchen en dus jouw dus sneller van dienst kan zijn. Ja, mijn to do list ligt altijd naast me op mijn bureau. Vergis je niet, er is ook nog een volledig ingevulde achterkant en een extra bladzijde. En tussendoor had ik ook nog even foto-lol met mijn kleine zusje. We gingen toevallig allebei tegelijkertijd de deur uit om te sporten.

Als laatste liet ik voor de gein mensen op Instagram raden wat de linker foto als onderwerp had. Binnen tien minuten hadden de meeste het al goed. Het is namelijk de ketting uit mijn nieuwste DIY. Ik heb heel slimme en oplettende lezers, awesome! Dan Burt’s bees body lotion waarmee je super snel een mooie glow krijgt, echt een aanrader. Broodje lams shoarma, no need to say more. En de Maybelline color tattoo’s waarvan ik er meer wil. Een review volgt na mijn vakantie.

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • bonny van de sluis

  Wat leuk om dit te bekijken

  • KayaQuintana
   bonny van de sluis

   Fijn dat je het leuk vind om te lezen, dankjewel!

 • Tineke

  Wat een leuke foto`s


  Ik hoorde namelijk dat hij gaat scheiden van zijn vrouw, dus ik was mijn huwelijk met hem aan het plannen“`Haha jij ook al!! Johny Depp is zooooo leuk! Wat zielig van dat vogeltje!Liefs

  • KayaQuintana
   Tineke

   Jaa, ik ben Depp fan 😀

 • Miranda

  Wat een leuke foto’s;D

 • jarofglitter

  Leuke Diary! Ik heb momenteel alleen nagelwieltjes en aangezien watervaste stift zo van die wieltjes verdween als je er met je vinger over ging is dit misschien een betere manier om het te nummeren enzovoort aangezien ik alle swatches (heel neurotisch) bij houd in een notitieboekje. Ik ga je volgen op bloglovin’. Thanks for the idea! 

  • KayaQuintana
   jarofglitter

   Bedankt voor je leuke comment en het volgen!

  • Noelle
   jarofglitter

    Ik schrijf de nummertjes er met een speciale stift/pen voor CD’s/DVD’s op. Blijft perfect zitten 🙂 En Kaya, welke seller heb jij voor deze nagels als ik vragen mag?

 • RobinLouisa

  Ik ga je op instagram volgen als mijn Samsung Galaxy (Helaas S2, maar blijft alsnog geweldig ook) terug komt van zijn reisje. Hij was kapot gegaan en ik heb hem een maand laten liggen omdat ik bang was voor de kosten. Nu heb ik hem toch maar opgestuurd en ik ben erg benieuwd. Hij deed helemaal niets meer. Volgensmij waterschade, maar volgens de t-mobile verkoper was dat het niet.. Ik hoop maar dat de reparateur dat ook niet vind.
  Echt leuke plaatjes en ik ga je dan dus direct volgen!

  • KayaQuintana
   RobinLouisa

   Wat een leuke comment! Dankjewel! Hopelijk is je telefoon snel gemaakt 😀

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana