De kerst tag 2016

Oeh yes, hier is de kerst tag! Ik wilde deze VlogMas serie leuk afsluiten en naar mijn mening is dat goed gelukt. Ik kon deze afgelopen week niet zoveel vloggen omdat ik niet zo lekker was en goed in mijn vel zat. Gelukkig voel ik mij nu weer veel beter en heb ik mijn goede energie in deze leuke video gestoken. Ik had al heel lang geen tag video meer gemaakt en ik was helemaal vergeten hoe leuk het kan zijn. Ik ga ze dus maar weer vaker maken, haha! Voor nu kun je in ieder geval genieten van deze leuke kerst tag.

Veel plezier met kijken en geniet van deze mooie kerstdagen,

Kaya-Quintana

P.S Volg mij via Youtube voor meer video’s, see you there!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana