Keune Care Vital nutrition mask

Roos is kicking my butt! Jups, ik heb er helaas al een paar jaar last van en ik lijk er maar niet van af te komen. Zoals je misschien al weet heb ik eczeem en allergieën voor diverse cosmetica ingrediënten. Ik heb dan ook regelmatig last van uitslag of roos op mijn hoofdhuid. De juiste shampoo vinden is echt een gedoe omdat ze vaak mijn hoofdhuid uitdrogen met alle gevolgen van dien. Gelukkig is dat de laatste paar weken iets minder door het Keune Care Vital nutrition mask.

Keune Care Vital nutrition mask

Dit haarmasker* kreeg ik tijdens een persevent en ik was meteen onder de indruk. De structuur is namelijk heel erg dik op een goede manier. Het doet mij denken aan boter, zo romig en zacht voelt het aan. Ik kreeg een pot met 200 ml en dat is aardig wat. Ik was bang dat ik veel nodig zou hebben omdat ik best lang haar heb. Echter valt het reuze mee en kan ik er denk zo’n drie a vier maanden mee doen als ik het tweemaal per week gebruik.

Keune Care Vital nutrition mask review

Ik was mijn haar afhankelijk van wat ik doe bijna elke dag. Door het sporten moet ik wel anders stink ik een uur in de wind, haha! Helaas drogen veel shampoos mijn hoofdhuid uit en het Keune Care Vital nutrition mask helpt om het weer te hydrateren. Dat had ik overigens niet verwacht, maar ik ben blij dat ik het toch getest heb. Ik breng het haarmasker over mijn gehele hoofdhuid tot de puntjes van mijn haren aan.

keune haarmasker

Volgens de beschrijving moet je het op vochtig haar aanbrengen, een warme handdoek omwikkelen en het masker drie tot vijf minuten laten intrekken. Ik doe het gewoon lekker onder de douche zonder handdoek en merk meteen gigantisch veel verschil op. Zoals eerder beschreven is het haarmasker echt heel rijk, romig en vol van structuur. Ik was dan ook een beetje bang dat het mijn haren snel vettig zou maken, maar dat gebeurde niet.

Keune Care Vital nutrition mask review

Zodra je het even hebt laten inwerken merk je verschil. Mijn haren zijn meteen boterzacht, minder droog en heerlijk luchtig na het drogen. Als extra pluspunt en een van de grootste redenen waarom ik dit masker zo fijn vind, is dat ook mijn hoofdhuid minder droog is. Ik heb door dit haarmasker dan ook minder last van roos en een minder droge hoofdhuid. Ik heb nog nooit een haarmasker gehad die mijn hoofdhuid zo fijn achterliet.

keune vital nutrition haarmasker

De meeste haarmaskers die je bij de drogisterij vindt zijn namelijk echt alleen voor het haar geschikt. Alhoewel het Keune Care Vital nutrition mask dat ook is, pakt het ook met gemak de hoofdhuid mee tijdens het hydrateren. Dit is dus zeker weten een haarmasker wat ik opnieuw zal aanschaffen. Ik heb het masker online voor diverse prijzen voorbij zien komen. Ik zag dat de prijen beginnen bij €16,95 voor 200 ml. Iets prijziger dan een drogisterij haarmasker, maar naar mijn mening wel het geld waard.

Heb jij al eens een Keune haarmasker getest?

Kaya-Quintana

P.S. Have a happy day!

haarmasker voor droog haar

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Nicole

    Klinkt als een fijn masker! Ik gebruik voor mijn haar en hoofdhuid het liefst gewoon simpele natuurlijke olie, maar een masker vind ik ook wel fijn om af en toe te gebruiken. Vooral als er ook nog een lekker geurtje aan zit 🙂

  • Marja

    Na jaren last te hebben gehad van jeuk en schilfertjes op mijn hoofdhuid, waarvoor ik alles geprobeerd had, raadde iemand mij producten van het merk davines aan. En dan met name DAVINES NATURAL TECH PURIFYING SHAMPOO. Na een paar keer wassen met deze shampoo was de jeuk weg en de schilfertjes ook. Nu gebruik ik alleen nog producten van dit merk en af en toe nog deze shampoo als “onderhoud”.
    Nooit geen problemen meer 🙂 Misschien ook iets voor jou?
    Ik klink al tijden als een lopende reclamezuil voor dit merk, maar ben zo blij dat ik dit gevonden heb!