Keune care Vital nutrition porosity filler

Mijn lange haar is echt mijn trots en ik verzorg het dan ook heel erg goed. Ik vind het niet erg om wat meer geld eraan uit te geven en de beste producten in huis te halen. In dit geval kreeg ik tijdens een persevent de Keune care Vital nutrition porosity filler. Deze crème is ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Helaas heb ik daar last van en met name bij de puntjes van mijn haren. Gelukkig doet deze filler van Keune echt wat het merk beloofd, let’s roll!

Keune care Vital nutrition porosity filler

Laten wij eerst kijken naar mijn haar en wat daar nu mis mee is. Mijn haren heb ik namelijk vorig jaar behoorlijk gebleekt voor een balayage. Mijn haren waren met name aan de onderkant heel erg blond. Hierdoor is het dus behoorlijk droog geworden en heeft het drogen met de föhn ook niet meegeholpen. Ik heb van nature wat pluizig haar en een gekke slag. Het is geen krul, het is geen wave en de slag zit niet overal. Very annoying!

Keune care Vital nutrition porosity filler

Mocht je hetzelfde type haar als ik hebben, dan is de Keune care Vital nutrition porosity filler wellicht ook iets voor jou. Deze crème is volgens Keune op basis van ceramiden en tarweproteïnen. Ceramiden zijn lipide (vet) moleculen en een combinatie van deze moleculen houden vocht vast. Perfect voor droog en beschadigd haar, want dat kan altijd extra vocht gebruiken.

keune haar serum

Tarweproteïnen zouden zorgen voor elasticiteit, minder haarbreuk en meer vocht in het haar. In deze crème zit dan ook water als hoofdingrediënt, zodat dit opgenomen kan worden door het haar middels de ceramiden en de tarweproteïnen. De Keune care Vital nutrition porosity filler zelf voelt aan als een ietwat vloeibare conditioner. Ik gebruik zelf twee pompjes voor de onderkant en de puntjes van mijn haren.

Keune care Vital nutrition porosity filler review

Een klein beetje van deze crème gaat lang mee. Je kunt er dus minimaal drie maanden mee doen. Zeker als je haar niet zo lang is als dat van mij. De crème kun je het beste aanbrengen op handdoek droog haar en het vervolgens föhnen of stylen zoals je gewend bent. Ik merkte na de eerste keer gebruiken direct verschil op. Alhoewel dode puntjes nooit meer zo mooi worden als eerst, zagen ze er direct minder dof en zielig uit.

Keune porosity filler

Mijn haar is inderdaad beter gehydrateerd en de crème plakt of verzwaard mijn haren niet. Na het stylen voelt mijn haar zijdezacht aan, I love it! Naar mijn mening is dit product de prijs waard als het gaat om kwaliteit. De prijs varieert overigens tussen de €17,- en de €27,- online. Hiervoor ontvang je dan 25 ml wat ik persoonlijk een beetje weinig vind. Een haarserum bij de drogist bevat vaak minimaal 30 tot 100 ml per flacon.

Keune porosity filler review

Als laatste vind ik Keune zeer lastig verkrijgbaar aangezien zij zelf geen eigen webshop hebben. Je kunt hun producten wel bij kapperszaken vinden, maar niet bij alle zaken. Ik moest bijvoorbeeld een half uur reizen voor de So pure shampoo, waardoor ik gestopt ben met deze te gebruiken. Online bestellen vind ik niet zo prettig wegens de onbetrouwbaar ogende webshops die Keune wel verkopen.

Zou deze crème goed verkrijgbaar zijn zou ik deze zeker aanschaffen, want het is echt een toppertje!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer hair care tips, thanks doll!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Loes

  Je haar is echt prachtig! Ik heb zelf nog nooit iets van Keune geprobeerd, maar dit klinkt wel als een fijn product.

 • Karlien - Polished Cats

  het klinkt wel goed en je klinkt ook enthousiast
  fijn dat het je haar zo verzorgd zonder te verzwaren

  liefs
  Karlien

  • Kaya-Quintana
   Karlien – Polished Cats

   Yes, deze werkt echt heel goed

 • JCB

  Bij Brainwash kost dit € 15,00 🙂

  Vandaag nog gehaald na mijn knipbeurt.

  • Kaya-Quintana
   JCB

   OMG, life saver! Dat wist ik niet, dank je wel! Ik ga meteen kijken of er zo’n kapper in de buurt zit 😀