Kure Bazaar nagellak in Vinyle

Het is heerlijk om naar mijn handen te kijken en goed gelakte nagels te zien. De laatste paar maanden heb ik echt te weinig gebruik gemaakt van alle mooie nagellakken die ik heb. Vorige week ben ik weer begonnen met lakken en in mijn nog te testen kast vond ik een nagellak van Kure Bazaar.* Deze Kure Bazaar nagellak knalt echt van mijn nagels af, perfect voor de mooie zonnige dagen.

kure bazaar nagellak

Kure Bazaar zag ik vorig jaar volop bij de Bijenkorf liggen. Omdat ik echt al genoeg nagelak heb kocht ik er geen van dit merk. Echter vind ik dat nu een beetje jammer want Kure Bazaar nagellak in Vinyle is echt prachtig! Gelukkig kun je dit nagellak merk nog wel volop online vinden, aangezien het volgens mij niet meer bij de Bijenkorf te vinden is. De nagellak kost wel wat meer dan de gemiddelde nagellak. Je betaalt voor een flacon van 10 ml tussen de €16,- en €17,- in diverse webshops.

kure bazaar

Kure Bazaar kost wat meer, maar specialiseert zich dan ook op nagellak met een eco-natuurlijke formule. Zo gebruiken ze heel wat minder chemicaliën dan het gemiddelde nagellak merk. Zo’n 85% van de ingrediënten is gebaseerd op houtpulp, graan, katoen, aardappelen en mais. Ik heb geen idee hoe ze dat doen, maar het klinkt wel goed! De nagellak van Kure Bazaar droogt in ieder geval snel en is heel makkelijk aan te brengen.

kure bazaar nagellak review

De structuur is naar mijn mening perfect! Niet te vloeibaar, maar ook zeker niet te dik. Een laagje van Kure Bazaar nagellak dekt voldoende en een tweede laag maakt de kleur intenser. De nagellak droogt zoals beloofd lekker snel op en met een top coat heeft de kleur Vinyle een prachtige glans. Helaas is Vinyle niet meer te vinden in de vaste collectie. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven en andere prachtige kleuren bij dit merk te vinden.

kure bazaar vinyle

Eigenaresse Kartika heeft Kure Bazaar ontwikkelt met als doel nagellak te producten met minder chemicaliën. Immers bevat normale nagellak toch best wat ingrediënten die niet zo goed zijn voor ons lichaam. Naar mijn idee is dat goed gelukt want de kleuren en kwaliteit zijn top. De nagellak doet niet onder voor die van andere duurdere merken. Daarnaast kun je aan de geur meteen merken dat er inderdaad minder chemicaliën inzitten, I love it!

Heb jij al een Kure Bazaar nagellak in je bezit?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer nagellak updates, thanks babe!

kure bazaar nail polish

kure bazaar vinyle nail polish

coral nail polish

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.