Let’s talk Valentijn: Wat ik heb geleerd over daten

Oeh girl, iz you ready for this? Want in deze video ga ik je vertellen wat ik heb geleerd over daten. Dat is nogal wat want ik date namelijk niet zoveel, althans de afgelopen twee jaar (bijna) niet. Maar Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om daar eens goed over uit te wijden. Want daten is toch niet zo makkelijk als het lijkt. En als het wel makkelijk gaat dan heb je hoogstwaarschijnlijk de juiste gevonden.

kaya quintanaPIN IT!

In de onderstaande video vertel ik je in ieder geval wat je niet moet doen tijdens het daten. Het zijn eigenlijk alle β€˜stomme en domme’ dingen die ik heb gedaan, haha! Gelukkig is fouten maken niet erg want daar leer je van. Als ik nu een leuke man aan de haak sla gaat er ook een stuk minder mis. Ik hoop in ieder geval dat je vandaag een leuke dag hebt. Maak je in ieder geval niet druk om je relationship status en maak er een toffe dag van zoals altijd.

Enjoy the video,

Kaya-Quintana

P.S. Wat heb jij over daten geleerd?

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Isabeau

  Leuke video! Ik snap niet dat jij nog geen leuke man aan de haak hebt geslagen of eerder andersom! Ik ben 22 en woon samen met mijn vriend. Heel erg blij mee :). Ik was 1 dag single en had een one night stand. Wie had ooit gedacht dat daar een relatie uit zou komen? Nou NOT me. Haha

  • Kaya-Quintana
   Isabeau

   Hihi, gelukkig heeft het voor jou goed uitgepakt! πŸ˜€ You go girl!