Life style: Comfort food en drinks

Er was eens een tijd dat ik meer geld uitgaf aan eten en drinken dan wat anders. Make-up, kleding, uitgaan, niks haalde het bij lekker eten. En ja, dat was na een tijdje ook wel te zien, haha! Het ging uiteindelijk een beetje te ver met al het eten en snoepen wat ik deed. Dus heb ik ongeveer anderhalf jaar geleden met mezelf afgesproken dat ik mijn gedrag ging veranderen. En het gaat heel goed, ik snoep niet zoveel meer als dat ik deed. Ik geef nu ook minder geld uit aan eten en drinken. Als ik nu iets van eten of drinken koop,  dan let ik erop dat het gezond is. En als het ongezond is dan probeer ik er echt een traktatie van te maken voor mezelf.

Ik heb nu een aantal traktaties voor mezelf verzonnen. Deze neem ik alleen maar als ik echt een goede reden heb. En die goede reden wil nog wel eens veranderen maar goed, het gaat om het idee. Zo heb ik een tijd geleden de Signature hot chocolate van Starbucks ontdekt. Deze warme chocolademelk met slagroom kost me €4,- maar dat geef ik er met alle liefde aan uit. Ik houd namelijk heel erg van chocolade melk vooral als het lekker zoet is. Maar helaas is een goede naar chocolade smakende chocomelk, bijna niet te vinden. Gelukkig kan ik helemaal los gaan bij Starbucks. Ik haal deze chocomelk altijd als ik een lang college heb. Of als ik met de trein moet reizen waar ik gigantisch gestrest van word. Van deze warme chocomelk word ik weer helemaal rustig.

En dan is er ook nog Mikado! Dunne stokjes van gebakken koek met een laagje melkchocolade eroverheen. Ik eet binnen een half uurtje het hele pakje op. Er zitten er ook niet zoveel in dus voel ik me ook niet zo schuldig na het eten. Meestal haal ik Mikado als ik op maandagavond ga oefenen met mijn band. We hebben dan allemaal trek omdat we al de hele dag gewerkt hebben. Dan is zo’n kleine snack echt super handig. En meestal ontdekt Daniël de bassist,  heel snel dat ik lekkers in mijn tas heb. En dan gaat het snel want voor ik het weet heeft hij alles opgegeten, hihi!

Als laatste kan je ook nog Kellogg’s choco krispies milk bar’s aanraden. You will love it!

Kaya-Quintana

P.S. Vertel eens, wat is jouw stiekeme snack pretje?

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • sbon1990

  Hmmm, Starbucks.. Heerlijk! Heb maandag nog genoten van een caramel frappucino haha! Ik hou helaas van allerlei soorten snacks.. Too bad :P!br /br /br /Liefs, xxbr /http://ultimatefashionlover.blogspot.com

 • Linde

  milka chocolade :$

 • KayaQuintana

  Oeh, ja die hebben hele lekkere chocolade!

 • KayaQuintana

  Hihi, ja ik houd van caramel maar niet van koffie. Misschien kan ik het ook over mijn chocolade melk laten doen 🙂

 • Nada

  hmm.. IJS!! en CHOCOLADE!!
  ik bedoel iedere vrouw heeft weleens een dag dat ze gewoon een vreetkik heeft en gewoon trek heeft in chocola! dat is tenminste wel zo bij mij..

  • KayaQuintana
   Nada

   Verdorie, nu heb ik trek in ben & Jerry’s door jouw comment, haha!