Lifestyle: Chihuahua’s van de buurvrouw

Awww, moet je dat kopje zien! Is het geen dotje? Mijn buurvrouw heeft een neus voor het uitzoeken van de meest schattige chihuahua’s op aarde. Eerder liet ik jullie al Roxy zien, haar eerste chihuahua puppy. Twee dagen geleden kwam ze haar nieuwste aanwinst showen. Hij had toen nog geen naam dus ik heb hem maar even omgedoopt tot Timmie. Ik vind het echt een Timmie, hihi! Ik ben benieuwd naar de naam die mijn buurvrouw uiteindelijk zelf heeft gekozen. Het hondje is in ieder geval echt super schattig.

Heel schattig, hij was in slaap gevallen, steunend op zijn kinnetje. 

Ik kon jullie deze foto’s dan ook niet onthouden. Hier word ik zelf namelijk helemaal vrolijk van. Het herinnert me weer aan het feit, dat deze wereld ook heel veel moois heeft. Zoals kleine puppy’s met grote kopjes en bolle oogjes. Deze pup is op dit moment niet veel groter dan een ratje. Hij zal sowieso niet zo heel groot worden en uiteindelijk op zo’n twee kilo uitkomen. Mijn buurvrouw had zich er alweer helemaal in verdiept en was helemaal op de hoogte van alle ras kenmerken. Vandaar dat ik jullie dit kan vertellen, anders had ik echt niet geweten. Best handig zo’n informatieve buurvrouw, haha!

Natuurlijk mocht ik ook even knuffelen met dit heerlijke beestje. Tommy, mijn eigen hondje vond het maar niks. Tommy is een Shi tzu van tien jaar oud en is een echte mopperkont. Uiteindelijk kwam hij toch nog maar even kijken wat er dan zo boeiend was aan dat kleine ding, dat door onze gang scharrelde. Santos, onze grote herder mocht ook even snuffelen. Santos heeft het niet zo met andere honden. Hij laat graag merken dat hij een echte wolf is en is niet vies van een robbertje vechten. Toch is hij altijd heel lief voor puppy’s en doet hij heel voorzichtig. Zo let hij op dat hij niet op ze gaat staan en loopt dan bijna op z’n tenen voorbij. Santos is ook echt een schatje.

Aaah, heerlijk om even weg te zwijmelen bij zo’n kleine puppy. Als ik later groot ben kijk ik mijn toekomstige knappe man heel lief aan. Wellicht dat hij mijn schattige oogjes ook niet kan weerstaan en ook zo’n dotje voor mij koopt.

Kaya-Quintana

P.S. Puppy’s and shoe’s, sugar and spice will keep your life nice!

PIN IT!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wendy Lubberts

  Hij is inderdaad een scheetje. Wat betreft 10 jarige mopperkontjes, zo 1 heb ik ook thuis zitten. Naar mate ze ouder worden, hoe mopperig ze worden. Blaffen tegen alles en iedereen, ook al is er niks te zien buiten. Maar waarom wachten op je toekomstige man. Als je op jezelf zit dan mag je best zo’n scheetje veroorloven, afhankelijk van je werktijden natuurlijk. Mijn eerste eigen huisdieren waren 2 katten toen ik op mezelf zat. Als je 1 kat in huis neemt dan sloopt hij/zij de boel en dat moet je niet hebben, vandaar gelijk 2.

 • Yvonne

  Aaah wat een lieffies! 🙂

 • Laura

  Ah wat schattig! Leuk beschreven ook. Dit maakt mijn dag weer goed (had ff een beetje een off day).

 • Nora

  Ааа very cute a dog!

 • Lissy

  Het zijn zulke lieverdjes… Knuffies.. Ik heb zelf ook een chihuahua.. Ben er na 2 jaar nog steeds verliefd op. 😉