Lifestyle: Drie mannen om mee te lachen

Is het niet heerlijk om af en toe gigantisch te lachen? Om gewoon bijna huilend van de bank af te rollen omdat iemand je laat lachen? Ik vind dat heerlijk en kan er ook echt van genieten als er een leuke film of comedy special op tv voorbij komt. De afgelopen twee maanden heb ik dat ook echt nodig gehad. Mijn vakantie was verpest, ik ben ziek geweest, ben net aan het opknappen en school en werk trekken veel energie. Als ik dan een dagje vrij heb, moet ik even relaxen.

Daarvoor heb ik drie mannen, die ik daarvoor maar al te graag gebruik. Hahahaha, niet meteen aan vieze dingen denken! Denk aan mannen met grappige hoofdjes, soms een beetje sexy en een groot gevoel voor humor. Yes, stand up comedians zijn mijn beste vriendjes als het gaat om lachen en ontspannen.

De eerste man die ik daarvoor graag even opzoek op youtube is Chris Rock. Zijn stem herken je overal en zijn gezichtsbewegingen blijven je dagenlang bij. Hoe hij sommige woorden uitspreekt maakt alles super grappig. En niemand kan het zoals hij het kan. In dit geval gaat het spreekwoord “once you go black, you never go back” zeker weten op. Chris Rock doet het zonder teveel schelden, overdreven grof taalgebruik en met een lief hoofdje er bij. Wil je even lachen dan moet je echt de onderstaande video kijken voor een uurtje lol.

Dan is er ook nog Dane Cook en oh my lord… Wat is die man sexy, als je het aan mij vraagt. Dane Cook vertelt tijdens zijn show verhalen en die verhalen zijn gigantisch grappig. Zo vertelt hij bijvoorbeeld over de dag dat hij een huis wilde beroven, althans hij dacht dat hij een huis wilde beroven. Hoe hij dat verhaal uitbeeldt is gewoon hilarisch. Of als hij vertelt over vreemdgaan, daardoor laat thuis komt en zijn verklaring daarvoor is dat alle wegen zijn verschoven, haha! Ik kan het niet zo leuk vertellen als hij, dus kijk gewoon zelf de hele show.

Als laatste hebben we Gabriel Iglesias met de show I’m not fat, I’m fluffy! Als je niet kan lachen om deze man, dan is er iets mis met je. Hij is super grappig en hij zet allerlei stemmetjes op tijdens zijn show. Hij doet kleine dansjes en vertelt op een grappige manier over zijn overgewicht. Hij vertelt over zijn vriendin, stiefzoontje en zijn moeder. Gabriel moet je gewoon in actie zien want hij is echt hilarisch!

Aaah, heb je ze allemaal gekeken? Ja, het duurt zo’n drie uurtjes maar je hebt dan wel spierpijn van het lachen. Ik in ieder geval wel en ik hoor graag wat jij er van vind. Heb jij een favoriete comedian? Of kijk jij liever een lach film?

Wat maakt jou aan het lachen?

Kaya-Quintana

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.