Lifestyle: Ontbijten met Granola van Marks and Spencer

Ontbijten vind ik vaak maar lastig. Het eerste wat ik doe als ik opsta is een lekker muziekje luisteren, aankleden, opmaken, internetten en vervolgens vergeet ik te eten. Ontbijten met boterhammen vind ik maar niets dus eet ik vaak crackers of yoghurt met iets er doorheen. Bij Marks and Spencer in Den Haag vond ik Granola voor door de yoghurt. Granola heb ik al heel vaak bij Amerikaanse youtubers voorbij zien komen en nu heb ik het eindelijk zelf.

berry and orange granola

marks and spencer granola

Granola wordt al heel lang gegeten in Amerika. Granola bestaat o.a. uit gebakken granen, havervlokken, gedroogd fruit en zaden. Er zijn super veel varianten en het voordeel van de Granola die ik bij M&S vond, is dat deze suikervrij is. Daarnaast zit er in een zak wel 500 gram voor maar €3,95. Dat is een stuk goedkoper dan de (suikervrije) cruesli’s en muesli’s die ik normaal gesproken bij EkoPlaza koop.

marks and spencer granola ingredienten

berry and orange granola van marks and spencer

Ik heb deze week voor het eerst de berry and orange granola geprobeerd. Ik ben diep onder de indruk want het is echt super lekker en het vult gigantisch. Ik kreeg het bakje op de onderstaande foto’s net niet op. Daarnaast heb ik door deze granola echt iets om op te kauwen. Kornflakes wordt bijvoorbeeld veel te snel zacht maar granola blijft heel lang krokant. Ook het gedroogde fruit is lekker zoet en zorgt voor een extra bite.

Granola all the way baby!

Kaya-Quintana

P.S. Handig artikel? Krijg er meer via de nieuwsbrief, schrijf jezelf nu hier in!

granola met yoghurt

granola van marks and spencer

granola met volle yoghurt

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Suzanne

  Joh! Zelf maken á la Jamie Oliver!
  HE-LE-MAAL de bom !!!!!

  • Kaya-Quintana
   Suzanne

   Dat ga ik zeker proberen 😀 Ik had er eigenlijk niet aan gedacht dat het ook als diy zou kunnen, hihi!

 • Angela Willemse | Chief editor Great Body & Skin

  Hi! Heb net je blog ontdekt, leuk, ik ga je volgen! Weet jij misschien waar die palmolie vandaan komt? Palmolie heeft namelijk een slechte reputatie, google maar eens op Borneo+Sumatra+Urang utan+palm oil. Gelukkig is er een label dat dit voorkomt, behoort deze granola daartoe?

  • Kaya-Quintana
   Angela Willemse | Chief editor Great Body & Skin

   Oh, dat wist ik niet. Ik ga even kijken hoe of wat. Bedankt voor de tip!

 • faat

  Dit lijkt me erg lekker alleen is den haag wat te ver voor mij. Ik ontbijt ook nooit met brood (of het moet geroosterd zijn als ik echt niets anders heb)

  • Kaya-Quintana
   faat

   Ik zag dat ze nu ook granola bij albert heijn hebben 😀 Dat is misschien wel dichtbij genoeg

 • femketje

  ziet er delish uit 😀

 • Samisami

  Gaat het zeker proberen 🙂

 • RosaAbrikosa

  Die granola ziet er heerlijk uit, zou ik zelf ook wel willen proberen! Ik was laatst in amsterdam en daar spotte ik een marks&spencer, maar ik wist niet dat er in den haag ook een zat! Weet jij misschien of er nog andere steden zijn waar er ook een marks & spencer is? 🙂