Lifestyle: Zes leuke Instagrammers om te volgen

Getsie, reizen met het openbaar vervoer. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er een hekel aan heb. Maar voor mijn studie en werk ben ik nu eenmaal vaak onderweg. Ik zit meestal minstens een uur heen en terug vast in trein, tram of bus. Na tien minuten naar buiten kijken, heb ik het vaak alweer helemaal gehad. Gelukkig kan ik online via mijn telefoon lekker lezen en kijken naar plaatjes. De afgelopen weken heb ik vooral veel gekeken naar plaatjes via Instagram. Ik ben er helemaal verslaafd aan, haha!

En ik ben niet de enige want Instagram is gewoon een heel leuke manier van informatie delen. Je hoeft enkel een leuke foto te posten en dan achterover leunen. In dit artikel wil ik je graag laten zien welke Instagrammers ik volg. Want andermans foto’s kijken is net zo leuk als je eigen foto’s maken. Ik volg bijvoorbeeld mijn favoriete rocker, tv sterren, andere bloggers en soapies. Laat ik dan maar snel aan mijn rijtje Instagram helden beginnen.

PIN IT!

Ariana Grande via arianagrande

Ja, ik kijk Nickelodeon ook al ben ik bijna vierentwintig. Zo kijk ik bijvoorbeeld wel eens Victorious. Deze serie gaat over een stel tieners die op de Hollywood school of arts zitten. Waaronder Cat (Ariana Grande), een grappige red head. Ariana Grande speelt Cat, die overal een beetje onnozel op in gaat en dus heel grappig is. Ariana Grande zelf vind ik gewoon onwijs leuk. Ze post vaak heel girly foto’s waar je vrolijk van word.

Gloria Nava via glowpinkstah

Dit meisje laat me echt iedere keer keihard lachen. Op youtube zet ze altijd make-up tutorials van bijvoorbeeld filmkarakters. Ze neemt ze wel heel letterlijk en creëert daardoor op geheel eigen en grappige wijze, de mafste looks. Geloof me, haar “tutorials” zijn echt de moeite waard. Al zijn ze alles behalve echt draagbaar.

Jamie Oliver via jamieoliver

Deze kok kent iedereen en als food lover moet ik hem wel volgen. Foto’s van zijn gerechten, lekkere hapjes en Jamie aan het werk komen voorbij via zijn Instagram.

Karen britchick via karenbritchick

Karen is een Engelse fashion blogger die nu in Brooklyn (Amerika) woont. Ik heb haar sinds kort gevonden en ze heeft echt een toffe stijl. Ze heeft schijt aan alles en iedereen. Ze mixt herenkleding met vrouwenkleding en is lekker nuchter. Haar style is voor mij een echte inspiratiebron.

Kendall Jenner via kendallnjenner en Kylie Jenner via Kylieejennerr

De jongste zusjes uit de Kardashian clan. Veel zomerse foto’s, leuke outfits en vrolijke gezichten. De perfecte Instagram accounts om te bekijken als je even een dip hebt.

PS I made this via psimadethis

Echte DIY fans moeten deze dame volgen. Erica post dagelijks leuke DIY’s op haar site. Maar tussendoor plaatst zij ze ook op haar Instagram account. Maar ook foto’s van de meest schattige en vrolijke onderwerpen komen voorbij. Als je houdt van zelf ontwerpen en knutselen dan is Erica de persoon om te volgen. Via haar krijg je voldoende inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Ik heb nog veel meer leuke Instagrammers voor je. De volgende keer zal ik dan ook meer Instagrammers aan je voorstellen. Voorlopig heb je vast je handen al vol aan de zes bovenstaande. Mij kun je volgen op Instagram via KayaQuintana. Ik post alles wat ik leuk vind en dat kan van alles zijn. Maar ook leuke tips, koopjes en beauty items komen voorbij.

Enjoy knapperds!

Kaya-Quintana

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Silvia

  Ps i made this is echt een aanrader leuk!!

  • KayaQuintana
   Silvia

   Hihi, ja hé! Leuke meid is het die dat doet

 • Rebecca

  Ik heb een BlackBerry dus Instagram zit er voor mij (helaas) niet in.

 • Jannekevz

  wat voor telefoon heb je? xx