Limited edition Melvita Argan oil

Maak kennis met Melvita, het kleine zusje van L’occitane. Dit merk heeft net zoals L’occitane organische en biologische huidverzorging. Uiteraard verzorgt Melvita ook prachtige verpakkingen, maar wel voor iets lagere prijs. Naar mijn mening kun je bij Melvita goed terecht voor luxere huidverzorging tegen een redelijke prijs. In dit artikel laat ik je daarom graag de Melvita Argan oil zien, voorzien van een feestelijke limited edition verpakking.*

melvita argan oil

Bij Melvita kun je het hele jaar terecht voor zogenaamde beauty oils, waaronder dus Arganolie. De Arganolie wordt gewonnen uit de pitten van de Arganboom. Melvita maakt gebruik van 100% organische Arganolie. Tevens vertelde de vertegenwoordigster van Melvita mij, dat ze enkel gebruik maken van Fair Trade ingrediënten. Dat geldt dus ook voor de pure Melvita Argan oil.

Melvita argan oil

De Melvita Argan oil die je in dit artikel ziet zal voor de feestdagen uitkomen. De verpakking is daarom aangepast en voorzien van 125 ml Argan olie. De flacon is van glas waardoor je wel voorzichtig moet zijn. De dop is goudgekleurd en versiert met de print van het Melvita bijtje. De Arganolie is dus 100% organisch en heeft daardoor slecht een heel zachte geur. Je moet echt je best doen om deze te detecteren en ik heb ook nog eens een slechte neus, haha!

melvita fair trade argain oil

Je krijgt de olie uit de flacon door de ingebouwde druppeldop. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de olie niet gedoseerd eruit kunt krijgen. Ik moest zelfs wat extra kracht zetten om enkele druppels op de rug van mijn hand te krijgen. De Melvita Argan oil trek heel snel in, sneller dan ik had verwacht. Ik heb namelijk eerder Arganolie gehad, maar die bleef veel langer op mijn huid liggen. Wellicht was dat dan stiekem toch geen 100% Arganolie?

melvita argan oil review

Deze limited edition van de Melvita Argan oil komt dus uit voor de feestdagen en zal rond de €30,- kosten. Naar mijn mening een mooie prijs voor zo’n kostbaar product. Ik denk dat iedereen baat kan hebben bij een olie als deze. Zeker tijdens de koude winter waardoor je huid sneller uitdroogt. De Arganolie trekt namelijk snel in, laat je huid heerlijk zacht achter en plakt niet. Ik denk dat ik fan ben en ik ga zeker mee producten van Melvita testen.

Wat vind jij van deze mooie limited edition Melvita Argan oil?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer beauty artikelen, thanks babe!

limited edition melvita argan oil

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.