L’occitane Arlésienne eau de toilette

L’occitane scoort bij mij sowieso punten. Hun hand cream met shea butter is namelijk een van mijn favoriete producten. Daar leg ik graag geld voor neer. Echter heb ik nog nooit kennis gemaakt met hun geuren tot ik er eentje kreeg tijdens een persevent. Ik heb al veel geuren dus ga ik niet snel op zoek naar een nieuwe. De L’occitane Arlésienne eau de toilette is al een tijdje verkrijgbaar, so I am late to the party. Maar liever te laat dan nooit en daarom vind je in dit artikel alle ins en outs over de Arlésienne eau de toilette.*

L’occitane Arlésienne eau de toilette

De Arlésienne collectie is de nieuwste collectie van L’occitane. In deze collectie vind je een beauty milk, zeep, lip gloss, hand cream, hair mist, shower gel en de Arlésienne eau de toilette. Arlésienne is een term die men in Frankrijk gebruikt voor de mooie vrouwen uit de Franse streek Arles. L’occitane besloot om speciaal voor deze vrouwen de mooie nieuwe collectie te maken. Vrouwen die zij zien als krachtige en mooie droomvrouwen.

Arlésienne eau de toilette

Gelukkig hoef je geen Française te zijn om deze geur te dragen. De L’occitane Arlésienne eau de toilette is de geur voor de krachtige, mysterieuze en prachtige droomvrouw. Deze geur is dan ook krachtiger, pittiger en ‘spicier’ dan je wellicht gewend bent. De L’occitane Arlésienne eau de toilette is duidelijk een bloemige geur. Zo vind je er een mix van rozen en violetten in terug. Het spicy element wordt verzorgd door saffraan en bergamot.

L’occitane Arlésienne eau de toilette

Het is sowieso een heel sexy geur, maar door de pittige noten zal waarschijnlijk niet iedereen ervan houden. Zelf ben ik echt een fan van de zoete en fruitige geuren die Dior bijvoorbeeld maakt. Toch kan ik deze geur van L’occitane wel waarderen omdat na een uurtje de geur wat zachter wordt. De zoete noten komen dan iets omhoog en doen mij denken aan de zachte geur van honing. Eerlijk gezegd vind ik het wel leuk dat deze geur een beetje spicy is.

loccitane parfum

Het zorgt ervoor dat de geur wat sexy en meer volwassen overkomt. Naar mijn mening is deze geur dan ook perfect voor dames die graag kleur bekennen. Dit is zo’n geur waar mensen je echt aan zullen herkennen, want niet elke vrouw zal deze geur kunnen dragen. Voor mij is dit een geur die ik enkel zal dragen als ik in ‘the mood’ ben. De L’occitane Arlésienne eau de toilette krijgt in ieder geval een mooi plekje in mijn kast.

L’occitane Arlésienne parfum

De L’occitane Arlésienne eau de toilette kost €60,- en daarvoor ontvang je 75 ml van deze geur. Je kunt deze geur bij Douglas en L’occitane zelf scoren. Dat is dus een aardig grote flacon die je krijgt voor een redelijke prijs. De geur blijft lang hangen waardoor je naar mijn mening het geld er zeker uithaalt. Daarnaast is de flacon zelf ook prachtig vormgegeven. De onderkant van de flacon bestaat uit een bloemenpatroon en de dop is zilverkleurig evenals de tekst op het label.

Heb jij deze geur al eens geroken?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer beauty nieuws, thanks babe!

perfume bottle

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana