Make-up artist: Contouren en bronzer aanbrengen

Welkom bij mijn eerste make-up art les, hopelijk heb je er zin in! In deze nieuwe video serie vertel ik je alles over mijn make-up art technieken. In de make-up art lesvideo’s ga ik dieper in op de technieken, zodat je precies weet waarom en hoe je diverse producten kunt gebruiken. Wilde je altijd al meer weten over hoe de professionals het doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

contouren en bronzer aanbrengen

Omdat de lente is aangebroken leek het mij een goed idee om af te trappen met contouren en bronzer aanbrengen. Want contouren hoef je niet meer met een bronzer te doen. Tegenwoordig heb je prachtige contour powders die je gemakkelijk kunt combineren met een bronzer. In de onderstaande video vertel ik je hoe je kunt contouren met contour powders. Daarnaast laat ik je ook zien hoe je alsnog een bronzer kunt gebruiken voor een mooie warme glow.

make-up art les

Voor het contouren gebruikte ik in de onderstaande video een shaping powder van Inglot. Om precies te zijn gebruikte ik de kleur 505. De Sun bunny bronzer is van Too Faced en de Bar of gold highlighter is van Charlotte Tilbury. Uiteraard kun je een bronzer en highlighter naar je eigen smaak kiezen. Ik ben uiteraard erg benieuwd naar wat je van deze make-up art lesvideo’s vindt en hoor graag welke lessen jij graag zou zien.

Let me know!

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf op mijn Youtube kanaal, thanks!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.