Maxi skirt outfit

The Olsen twins staan bekend om hun shabby outfits met maxi skirts. Soms vind ik ze een beetje te shabby, het mag van mij dan wel ietsje minder hippie-was-je-haren-eens-achtig. Toch vind ik die style met veel lange laagjes erg leuk en ik wilde eens proberen om daar mijn eigen draai aan te geven. Ik ging daarom aan de slag met een t-shirt dat ik cadeau kreeg van een oude collega. Het shirt heeft een toffe print en op de achterkant zijn toffe details aangebracht, leuk!

Het shirt valt wat langer dus ik besloot daar iets meer vorm in aan te brengen met een dun riempje. Daaronder trok ik mijn favoriete maxi skirt op dit moment aan. Die komt uit de Icon collection van H&M en past bij super veel styles. Zonder hoge hakken is het niet mijn outfit dus trok ik er een simpel paar sandaaltjes bij aan. Ook deed ik eens iets anders met mijn haar. Ik vlocht het in en liet wat plukjes hier en daar er uitvallen, best leuk toch? Yes, dit outfit vind ik een echte hit en ga ik zeker vaker dragen.

Wat vind jij van de lange laagjes style?

Kaya-Quintana

P.S. Mooie outfit foto’s? Like dit artikel dan via Bloglovin, thanks!

maxi skirt

Items:

Tally Weijl: T-shirt gekregen van oude collega
H&M: Riempje en Icon maxi skirt
Zara: Minimalistische sandaaltjes

zwarte maxi skirt

boho outfit

boho chique outfit of the day

tally weijl t-shirt

maxi skirt outfit

outfit met lange doorzichtige rok

layerd look outfit

outfit met laagjes

outfit of the day kaya-quintana

unique t-shirt

detail shot unique t-shirt

fashion blogger

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Ellen

  Vind het niet iets voor dit jaargetijde, een minirokje past beter in augustus, maar je hakken zijn TOP !!

 • Sara

  Ziet er leuk uit!

 • Conny

  wat een leuke outfit en staat je ook heel goed.
  en wat is je site mooie geworden.

 • Tirza

  De top is leuk!! En je ogen zijn mooi opgemaakt <3

 • jannekevz

  Leuke outfit, ben zelf ook erg benieuwd naar die lange rokken,

  • Kaya-Quintana
   jannekevz

   Die zitten heerlijk 😀

 • MySuperSweetLife

  Aah, dit staat je prachtig! Die rok is erg mooi!
  Liefs

 • Saffira

  Je haar vind ik zo erg mooi zitten!
  X Saffira

 • katrien

  Gedurfde maar geslaagde outfit!

  • Kaya-Quintana
   katrien

   Dankjewel!

 • Robin

  Mooie foto’s en leuke outfit;)

 • Nomi

  Waarom zo veel foto’s voor zo’n simpele (en in mijn ogen niet echt hele geslaagde) outfit, vraag ik me dan af.