Minimalist walk in closet tour

Yes, mijn walk in closet tour staat eindelijk online. Ik heb er zo’n drie jaar over gedaan, haha! Dat komt omdat ik nu eindelijk tevreden ben met hoe ik mijn kast heb ingedeeld. In mijn laatste vlog vertelde ik je al dat ik veel kleding heb weggedaan. Daarnaast moest mijn kast ook beter ingedeeld worden en ik moest mijn eigen systeem ontwikkelen. Want wat voor de een logisch is, kan weer onlogisch zijn voor een ander.

walk in closet tourPIN IT!

In de onderstaande video leg ik je graag uit wat mijn systeem is geworden en hoe ik dat voor elkaar heb gekregen. Ik denk dat een systeem in je kledingkast erg belangrijk is. Zo breng je niet alleen structuur aan in je kast, maar ook in je leven. Want ik hoef nu niet meer uren te zoeken naar het juiste kledingstuk. Ik weet waar alles hangt en ik weet precies wat ik in de kast heb hangen. Zoek je inspiratie en motivatie om hetzelfde voor elkaar te krijgen? Check dan snel mijn walk in closet tour.

Enjoy,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer video’s, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.