Modern seventies outfit

Meestal ben ik niet zo’n fan van roze kledingstukken, maar deze trui blijft een toppertje. Ik kocht deze trui in de herfst bij Zara en ik ben er nog steeds verliefd op. De chenille stof is heerlijk zacht en aaibaar. Ik ben dan ook heel voorzichtig met deze trui, want de stof is best kwetsbaar. Eerder combineerde ik deze trui een beetje preppy met een witte blouse in dit artikel. Deze keer ging ik voor een modern seventies outfit.

kaya quintana

Ik trok daarom mijn favoriete zwarte jeans met gigantisch wijde pijpen uit de kast. Deze kocht ik vorig jaar bij de River Island en de jeans zit echt heerlijk! Naast dat deze jeans heerlijk zit is deze ook echt goed zwart. Aangezien ik van contrast hou leek het mij leuk om roze met zwart te combineren. Zo knalt de roze trui echt van je scherm af door de zwarte jeans. Mijn schoenen hebben dan weer wel een roze tintje, lekker Barbie!

modern seventies outfit

Ik hoop dat je een beetje inspiratie op doet door deze outfit. Ik denk namelijk dat je door het mixen van verschillende stylen juist de leukste outfits kunt creëren. Soms moet je wel omdat je in de winkels niets kunt vinden waar je echt blij van wordt. De seventies look is naar mijn mening altijd draagbaar, zeker als je er moderne stukken voor gebruikt. Ik denk dat mijn outfit weer geslaagd is, ik word er zelf in ieder geval erg vrolijk van.

Wat vind jij van deze modern seventies outfit?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer fashion updates, thanks babe!

nederlandse fashion blogger

Items

Zara: Chenille roze trui
Rivers Island: Zwarte flared jeans
Dune: Roze Alia pumps

seventies outfit

modern seventies outfit

outfit met crop top

flared jeans outfit

outfit jeans met wijde pijpen

nederlandse fashion blogger

roze crop top

outfit met roze trui

winter outfit 2017

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • sanne

  stunning! de broek staat je heel goed! en ik vind de kleur van het truitje juist heel mooi staan bij je huid en helemaal leuk zo gecombineerd met je lipkleur 🙂

  • Kaya-Quintana
   sanne

   Lief, dank je wel!