Musthaves waar ik blij van word

Sharing is caring, daarom deel ik graag mijn musthaves waar ik echt blij van word. Deze mix van producten maken mijn leven makkelijker en beter. Gemak dient de mens, zeg ik maar al te graag. Daarnaast vind ik het zelf altijd leuk om dit soort artikelen te lezen. Ik heb daardoor echt al heel veel producten gevonden waar ik blij mee ben. Ik hoop dan ook dat jij iets aan mijn musthaves hebt, let’s go!

juicy couture parfum

Scholl Velvet smooth wet and dry – €38,99 via Bol.com

Vorig jaar gekregen van een pr-bureau, maar ik was niet direct enthousiast. Met name omdat ik vaak te lui ben om zelf mijn voeten te verzorgen. Eerlijk gezegd ga ik liever naar een pedicure, maar op dit moment heb ik geen goede in de buurt zitten. Daarom trok ik een paar maanden geleden deze elektrische voetvijl uit de kast en ging ik aan de slag. Ik moet zeggen dat ik het echt een heel fijne vijl vind.

scholl voetvijl

Het is een oplaadbaar apparaat en je kunt het ook onder de douche gebruiken. De bijbehorende rollers zijn niet te grof, maar pakken wel echt het eelt op mijn hielen aan. Het doet geen zeer en ik hoef niet veel druk te zetten voor een goed resultaat. Het enige wat een beetje vervelend is, is het gruis wat overal neerdwarrelt. Verder is deze vijl makkelijk in gebruik en kun je er lekker lang mee doen, love it!

dopper in blue lagoon

Shea nourishing body butter – vanaf €6,- bij The body shop

Deze body butter is echt al minimaal vijf jaar een holy grail voor mij. Het is de perfecte body butter voor mijn zeer droge huid en ik kan deze ook gebruiken wanneer ik last heb van eczeem. Mijn huid blijft echt heel goed gehydrateerd achter en de geur vind ik hemels. Het is wel een body butter en trekt daarom niet zo snel in als een bodylotion. Daarom gebruik ik deze body butter het liefst in de avond na het douchen, zodat ik in de ochtend wakker word met een zachte huid. Ik gebruik de shea body butter graag voor mijn hele lichaam.

shea nourishing body butter

Viva la juicy – €54,73 via Douglas

Ik kom om in de geuren, maar Viva la juicy van Juicy couture zit in mijn top vijf. Ooit kocht ik deze geur toen ik nog bij Sephora werkte en ik ben er echt heel zuinig mee. Het is een zoete en ietwat fruitige geur die tijdens het dragen wat warmer wordt. Deze geur ruik ik echt de hele dag om mij heen en ik krijg er altijd complimentjes over. Ik draag deze geur het liefste in de lente en zomer of tijdens een date. Want deze geur is ook nog eens heel sexy als je het mij vraagt, haha!

viva la juice perfume

Dopper waterfles – €12,50 via Dopper

Al maanden ben ik op zoek naar een goede bidon of waterfles. Met name omdat ik wil stoppen met plastic flesjes kopen. Die zijn slecht voor het milieu en mijn portemonnee. Veel mensen riepen meteen dat de Dopper een goede waterfles is. Na wat onderzoek heb ik er zo eentje gekocht. Ik koos de kleur Blue lagoon want sky blue is mijn favoriete kleur en deze tint komt aardig in de buurt. Nu kan ik op een duurzame manier water meenemen naar de sportschool, handig! Ook erg fijn voor mijn minimalisme missie, want ik wil zo min mogelijk troep in huis hebben.

musthaves

Riverdale – Netflix

I love Riverdale, wat een fantastische serie! Als een echte Gossip girl fan heb ik eindelijk een goede opvolger gevonden. Mijn favoriete karakters zijn Veronica Lodge en Jughead. Oh no, ik mag Cheryl Blossom niet vergeten. De serie voldoet echt aan al mijn verwachtingen. Een spannende en toch redelijk realistische verhaallijn. Toffe outfits, goede acteurs en had ik al gezegd dat er ook wat humor in zit? Deze serie is naar mijn mening een echte ‘must watch.’ Vergeet ik bijna te vertellen dat er ook sexy mannen in voorkomen, hihi!

Wat zijn jouw musthaves, let me know!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Instagram voor meer updates, thanks doll!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.