My little black dress

Yes, that’s right! I am getting my sexy on. Althans ik doe een poging tot, haha! Want de feestdagen komen eraan en elke week probeer ik verschillende outfits uit om te zien welke het beste is. Zoals je op de onderstaande foto’s kun zien, koos ik deze keer voor een little black dress. Alhoewel ik nog steeds niet de perfecte little black dress heb gevonden, komt dit exemplaar aardig in de buurt. Met name omdat deze LBD leuke details bij de schouders heeft.

my little black dress

Schoenen heb ik altijd wel en deze keer koos ik voor sandaaltjes. Deze zitten echt heerlijk want de bandjes zijn van breed elastiek. Deze pumps zijn hoe dan ook comfortabel en je krijgt gegarandeerd geen blaren. Het is een redelijk minimalistisch outfit en ik vind dan ook, dat ik er nog best wat sieraden bij mag matchen. Echter vind ik dat altijd lastig, omdat ik sowieso vrij weinig sieraden draag. Wellicht moet ik eens investeren in mooie ringen.

Wat vind jij van mijn Little Black Dress outfit?

Kaya-Quintana

P.S. Have a happy day!

little black dress

Items

Pull and Bear: Zwart jurkje
Zara: Zwarte pumps

kerst outfit 2015

outfit met zwart jurkje

black dress outfit

outfit of the day kaya quintana

nederlandse fashion blogger

little black dress outfit

kerst outfit

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.