Aussie miracle dry shampoo

Aussie is lekker bezig! Nog niet zo lang geleden brachten ze handige leave-in conditioners uit, waar je hier meer over kunt lezen. In de maand augustus verrast Aussie ons met maar liefst drie soorten droogshampoo’s in wel heel grote flacons. Erg fijn want als je graag droogshampoo gebruikt dan is zo’n grote verpakking erg handig. Maar wat is er nu zo speciaal aan de droogshampoos van Aussie in vergelijking met andere merken?

aussie miracle dry shampoo

Ten eerste heeft aussie wel drie varianten van hun droogshampoo uitgebracht. Je kunt kiezen uit Mega instant, Aussome volume of Colour mate. De Mega instant versie zorgt in een handomdraai voor een mega oppepper voor je haar en frist meteen de boel op. De Aussome volume versie schijnt perfect te zijn voor fijn en futloos haar. De Colour mate helpt je bij het beschermen van je haarkleur. Want minder wassen betekend meer kleur.

aussie miracle dry shampoo

Aussie legt over hun droogshampoo graag uit dat er tapiocazetmeel in zit. Tapiocazetmeel wordt van de cassavewortel gemaakt en zorgt er in een droogshampoo voor dat vet beter wordt geabsorbeerd. Hierdoor worden je haren snel opgefrist, vet vrij en blijft je hoofdje lekker ruiken. Tevens beloofd Aussie dat er geen witte waas op je haren achter blijft en dat zou heel fijn zijn voor mijn donkere haar.

Zou jij een droogshampoo van Aussie kopen voor €7,11?

Kaya-Quintana

P.S. Meer haircare updates? Like en volg dan via Instagram, thanks!

aussie droog shampoo

droogshampoo van aussie

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • pamela

  ik denk niet dat ik hem zou kopen omdat ik genoeg goedkopere varianten heb die ik super fijn vind.

 • Yvonne

  Die wil ik wel eens proberen! Maar eerst mn andere van Batiste opmaken.

 • Ellen

  Zijn deze al te koop? Ik gebruik ook altijd batiste maar deze wil ik ook wel eens proberen. Als de geur net zo is als de shampoo dan is dat wel een pluspunt! Ik zal eens bij Etos kijken

 • ikkuuh

  Betekend = betekent