Fabelle the fragrance door Fab

Hartjes en sterretjes in de vrolijkste en meest lieve kleuren die je maar kunt bedenken. Daar maakt Fabienne Chapot graag gebruik van. Ze begon in 2006 haar merk Fab. Fab van Fabienne en van Fabulous! Want al veel mensen zijn gek op haar mooie portemonnees, tassen en clutches. Ik zie ze regelmatig voorbij komen op straat en word altijd direct vrolijk van de leuke designs. Uiteraard kon het niet enkel bij tassen en accessoires blijven en heeft Fab onlangs haar eigen eau de toilette gelanceerd. Deze nieuwe geur heet Fabelle.

Je kunt je dus ook wel voorstellen hoe blij ik was toen ik een flacon van deze geur in mijn brievenbus vond. Van het doosje tot het armbandje om de flacon heen, alles is goed uitgedacht. Het “roze jasje” om de flacon heen heeft een bedeltje met het bekende Fab logo en je kunt deze dragen als armband. De flacon zelf bevat 50ml van de geur Fabelle die in samenwerking met parfumeur Bertrand Duchaufour ontwikkelt is. Bertrand heeft al eerder indrukkenwerkkende geuren gemaakt voor bijvoorbeeld Givenchy, Acqua di Parma en Comme des garçon. Fab hoort nu dus ook bij dat indrukwekkende rijtje merken.

De geur Fabelle heeft als basis honing en frisse bloemextracten. Hierdoor ruikt de geur op mijn huid het eerste half uurtje ietwat scherp en fris, om vervolgens zachter, zoeter en zwoeler te worden. Na een uurtje ruikt deze geur op mijn huid het allerlekkerst. Het viel enkele mensen ook op dat ik deze week een andere geur droeg dan normaal. Mijn moeder was de eerste die me ineens strak aankeek en zei: “Zo, jij ruikt lekker! Wat is dat?” Voor mij is dat heel belangrijk want ik wil dat andere mensen ook mijn geurtje lekker vinden. Het is toch een van de kenmerken aan een persoon die je heel snel herinnert. Uiteraard wil ik herinnert worden als die dame die heerlijk ruikt, hihi!

Deze sprankelende geur is door Fab bedacht om de krachtige, zelfverzekerde vrouw in ieder van ons aan te spreken. Fabelle is verkrijgbaar bij alle Douglas filialen in Nederland en 50 ml kost €44,95. Vind je een nieuwe geur niet genoeg? Dan kun je bij Douglas ook meteen een Fab toilettas aanschaffen of misschien wel een mooie beautycase van boterzacht nubuck leer. Klinkt goed, vind je ook niet? Tijd om je cadeaulijstje eens bij te werken want de feestdagen komen er al snel aan.

Komt Fabelle ook bij jou bovenaan het lijstje te staan?

Kaya-Quintana

PIN IT!

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • MySuperSweetLife

  Dit klinkt goed en ziet er prachtig uit. Alleen om de flacon zou ik hem al willen aanschaffen!
  Liefs

  • Kaya-Quintana
   MySuperSweetLife

   Ja, die is ook echt heel schattig

 • Amy

  Wat Leukkk!
  Ben ook grote fan van Fab. morgen meteen de douglas checken 🙂

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana