De nieuwe Etos haircare collectie

De Etos is goed bezig met de producten van hun eigen merk. Eerder liet ik je al deze mooie lipsticks zien en vandaag is het de beurt aan de nieuwe Etos haircare collectie. Deze collectie ligt vanaf de zomer in de schappen en bestaat uit twintig producten. Onze mannen kunnen nu ook bij Etos terecht voor haircare, want zij hebben ook voor hen een speciale collectie voor ontwikkelt. De prijzen van de producten variëren tussen €1,99 en €4,99.

etos haircare collectie

Prima prijsjes dus, maar wat kun je daarvoor verwachten? De verpakkingen van de producten zijn in ieder geval verbeterd. Alle items zien er een stuk frisser en mooier uit. Voor de dames kun je producten zoals haarspray, mousse, serum, olie en sea salt spray verwachten. De mannen kunnen nu bij de Etos haircare collectie voor diverse type gel en wax. Van die lekkere no nonsense producten waar mannen blij van worden, super!

etos haircare collectie

Ik ontving de Hair oil, de Sea salt spray en het Hair serum* uit de Etos haircare collectie. De flacons zijn best groot en zo ontvang je van de Hair oil spray 125 ml voor €3,99. In de flacon van de Sea salt spray zit 150 ml voor €4,99. Het Hair serum is waarschijnlijk verpakt in de kleinste verpakking van de hele collectie. Hiervan vind je 30 ml in de flacon terug voor €3,99. Persoonlijk vind ik dit nette prijsjes in verhouding met de inhoud van de flacons.

etos sea salt spray

Ik betaalde ooit eens zo’n €10,- voor een sea salt spray van een ander merk. In principe onnodig als je bedenkt hoe weinig dure of bijzondere ingrediënten er in zo’n spray zitten. Nee, voor sommige producten is het gewoonweg onnodig om veel geld voor te betalen. Ik vind daarom de Etos haircare collectie een goede zet en ik denk dat aardig wat mensen iets aan deze producten zullen hebben. Ik ga ze de komende tijd in ieder geval eens goed uitproberen.

Wat vind jij van de nieuwe Etos haircare collectie?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Instagram voor meer updates, see you there!

etos hair serum

etos haircare collectie

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.