Wat ik op een dag eet #2

Wat ik op een dag eet video’s vind ik heel erg leuk om te kijken. Vooral omdat ik zelf soms helemaal geen inspiratie heb. Door dit soort video’s leer ik vaak nieuwe recepten en doe ik inspiratie op voor mijn eigen dagmenu’s. Daarom lijkt het mij heel erg leuk om zelf een serie te maken over wat ik op een dag eet. Ik ga vanaf nu regelmatig video’s maken met wat ik op een dag eet. Hopelijk haal jij er wat inspiratie uit voor je eigen maaltijden.

wat ik op een dag eetPIN IT!

Deze tweede wat ik op een dag eet video bevat drie ontbijt en lunch tips. Ik wilde namelijk eerst alles wat ik in een week at filmen, maar dat zou wel een heel lange video worden. Echter had ik toch alles al op film gezet en heb ik daarom mijn ontbijtjes en lunches gebundeld. In de volgende video zal ik het denk ik weer bij een hele dag houden. De andere gerechten die ik eet kun je wel alvast terugvinden op mijn Snapchat en Instagram feed.

Enjoy the video,

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf ook op mijn Youtube kanaal voor meer food video’s, thanks!

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.