Wat ik op een dag eet #3 Keto diet style

Oeh, ik hou van ‘Wat ik op een dag eet’ video’s. Het is namelijk best lastig om voor jezelf te koken en elke dag weer iets lekkers te verzinnen. Daarom kijk ik de laatste tijd vaak dit soort video’s ter inspiratie. Deze keer heb ik er weer eentje zelf gemaakt. Ik ben namelijk bezig met iets minder koolhydraten eten. Ik vond namelijk informatie over het Keto diet, wat naar mijn mening eerder een lifestyle is dan een dieet.

wat ik op een dag eetPIN IT!

Keto style eten draait namelijk om meer groente, vlees, vis en gezonde vetten tot je nemen. Etenswaren met veel koolhydraten zoals pasta, brood, snoep en snacks beperk je tot een minimum. In mijn geval is dat alleen maar goed omdat ik vaak buikpijn krijg van bijvoorbeeld brood en pasta. Tevens zou een ketogeen dieet ook de verbranding stimuleren waardoor je overtollig vet verliest. I like that! Gezonder eten en afvallen klinkt mij als muziek in de oren.

Misschien is het ook iets voor jou, check daarom snel de Wat ik op een dag eet video!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Youtube voor meer food video’s, see you there!

 

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.