OPI Breakfast at Tiffany’s collectie

Echte fashionista’s kennen ongetwijfeld de film Breakfast at Tiffany’s, waarin Audrey Hepburn in de mooiste outfits schittert. Ik moest deze film daarom verplicht kijken toen ik nog een modeopleiding deed. De winkel Tifanny’s was vaak te zien in deze film en hun iconische blauwe themakleur dus ook. De nieuwe OPI Breakfast at Tiffany’s collectie past er in ieder geval perfect bij.

OPI Breakfast at Tiffany’s collectie

De OPI Breakfast at Tiffany’s collectie bevat twaalf limited edition kleuren waaronder een vergelijkbare blauwe Tifanny tint. De echte blauwe Tifanny tint heeft een color trademark, die mag je dus niet zomaar gebruiken. Gelukkig stelt de kleur I believe in manicures mij zeker niet teleur, deze is namelijk even mooi als die van Tifanny zelf. Naast deze iconische blauw tint vind je nog elf andere feestelijke kleuren in deze collectie.

breakfast at tiffanys nagellak

Zo zijn er twee glitternagellakjes en enkele rode en roze tinten. In deze collectie vind je ook enkele donkere en twee neutrale nagellakkleuren. Ik kreeg zes kleuren om te testen waarvan ik uiteraard mooie swatches maakte. Zoals je kunt zien zijn de kleuren uit deze collectie wat feller. Ze zijn erg sprekend en knallen van je nagels af. Als je dat nog niet genoeg vindt, dan kun je er een van de glitter nagellakken overheen aanbrengen.

OPI Breakfast at Tiffany’s collection

Ik heb zelf Champagne for breakfast in mijn bezit. Deze nagellak is doorzichtig en draait echt om de fijne zilveren glitters. Op zich vind ik deze nagellak niet zo heel mooi, maar over een andere kleur heen is deze prachtig. De kleuren zijn in ieder geval allemaal Audrey Hepburn waardig. Ze zijn een tikkeltje eigenwijs, kleurrijk en niet te missen. Per flacon betaal je €14,95, maar er zijn ook leuke minisetjes te koop vanaf €22,95.

Welke kleur uit de OPI Breakfast at Tiffany’s collectie spreekt jou het meeste aan?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Instagram voor nog meer nail art updates, thanks babe!

OPI Breakfast at Tiffany’s swatches

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Mariska

  Ik vind het goede kleurtjes, mooi! Lijkt me wel eens interessant om te zien hoe ze al die kleuren eigenlijk ontwikkelen.

  • Kaya-Quintana
   Mariska

   Ja, dat schijnt dus makkelijker te zijn dan ik dacht 😀

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana