OPI Do you sea what I sea uit de Fiji collectie

Het heeft even geduurd, maar ik ben weer terug on the nail polish train. Een lange tijd had ik het simpelweg te druk om mijn nagels te lakken. Daarnaast voelde ik mij ook niet zo geïnspireerd om wat aan mijn nagels te doen. Vroeger waren er gewoon meer mensen mee bezig en was het ook echt een ‘ding’ om je nagels te laten knallen. Gelukkig kreeg ik er door de OPI Do you sea what I sea nagellak weer zin in.

opi do you sea what i sea

Deze nagellak zag je vorige week al op mijn blog langskomen in mijn artikel over de OPI Fiji collectie. Daar hoort OPI Do you sea what I sea dan ook bij. Toen ik deze nagellak binnenkreeg was ik meteen verliefd. Blauw blijft toch een van de kleuren die ik graag op mijn nagels terugzie. Deze versie van OPI bevat glansdeeltjes, een vleugje paars en een heel mooie blauwe tint als basis.

opi do you sea what i sea swatches

OPI omschrijft Do you sea what I sea als een blauwe nagellak met een shimmer finish. Als je de flacon in het licht houdt zie je zelfs wat zilveren glansdeeltjes en een vleugje paars verschijnen. Afhankelijk van het licht lijkt deze nagellak feller of juist dieper van kleur. Soms neigt de tint zelfs naar turquoise toe. De nagellak is in ieder geval een musthave voor de liefhebbers van blauw.

opi do you sea what i sea swatch

Ik heb zelf twee laagjes van deze nagellak aangebracht. Dat doe ik eigenlijk altijd met elke OPI nagellak zodat ik er langer plezier van heb. In het geval van OPI Do you sea what I sea heb je sowieso twee laagjes nodig. Door de shimmer finish verdeeld de nagellak namelijk niet zo goed over je nagels met maar een laagje. Je hebt dus echt een tweede laagje nodig om deze kleur egaal op je nagels te krijgen.

Do you sea what I sea

Ik heb zelf de Infinite shine versie die een gel finish verzorgd. Ik moet zeggen dat ik daar erg blij mee ben want daardoor blijft deze nagellak langer zitten. Ik heb de bijbehorende gloss top coat gebruikt voor extra glans. Hierdoor lijken de kleine glansdeeltjes nog beter te glanzen and I love it! Om de nagellak sneller te laten drogen gebruikte ik de dry spray van Essence. De Infinite shine versie kost via Douglas €18,95 en de gewone versie kost €14,95.

Do you love it?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer nagellak updates, thanks babe!

opi do you sea what i sea review

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.