OPI Fiji collectie

Ik kreeg de OPI Fiji collectie iets later binnen, maar gelukkig ontving ik er alsnog vier mooie tinten van. Ze liggen namelijk al sinds half februari in de winkel en zijn gelukkig nog steeds verkrijgbaar. De Fiji collectie is namelijk uitgebracht voor de lente en zomer. In deze collectie vind je echt heel mooie zomerse tinten geïnspireerd door het eiland Fiji. In totaal zijn er twaalf tinten om uit te kiezen.

opi fiji collectie

Uit de OPI Fiji collectie* kreeg ik Coconuts over OPI, No tan lines, Living on the Bula-vard en Do you sea what I sea. Die laatste is echt mijn favoriet! Het is een heel mooie blauwe tint met minuscule glansdeeltjes. Je ziet er zelfs een klein vleugje paars doorheen. Op mijn wishlist staat nog wel de lila nagellak genaamd Polly wants a lacquer. Wellicht dat ik die later nog aanschaf.

opi fiji collection

Terug naar de OPI Fiji collectie want ik heb niet de normale, maar de Infinite shine nagellakken ontvangen. Ik ben zelf echt fan van de Infinite shine nagellak omdat ik er weinig tot geen omkijken naar heb, heerlijk! Infinite shine nagellak verzorgt namelijk een prachtige gel finish. In combinatie met de bijbehorende primer en gloss coat heb je er lang plezier van. Op mijn nagels blijft dit type nagellak dan ook zeker zeven dagen netjes zitten, I love it!

opi fiji review

De nagellakken uit deze collectie zijn wederom makkelijk aan te brengen. Zoals je kunt zien dekken ze goed en ben je met twee laagjes voorzien van een prachtige kleur. Het zijn stuk voor stuk zeer uitgesproken kleuren, maar dat past wat mij betreft wel bij de aankomende zonnige dagen. Hou je niet zo van heel felle tinten? Dan zou je kunnen kiezen voor tinten zoals Coconuts over OPI en I can never shut up. Deze twee tinten zijn wat rustiger, maar wel even mooi.

opi fiji collection review

Je kunt de OPI Fiji collectie onder andere kopen via de Douglas. Een flacon van 15 ml uit de normale collectie kost €14,95. De Infinite shine versie kost iets meer, daar betaal je bij Douglas €18,95 voor. Je kunt ook voor de mini set kiezen voor €22,95 met vier kleuren uit de collectie. Persoonlijk gebruik ik graag de OPI gloss top coat voor een langhoudende finish en heel mooie glans. Zo blijven de kleuren uit deze collectie nog langer zitten.

Wat vind jij van de Fiji collectie?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer beauty updates, thanks babe!

opi fiji collection 2017

opi fiji swatches

opi fiji swatches

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.