Order preview: Kanten jurkjes, bandeau bh’s en een boho shirt

Het is super leuk om post te krijgen. Vooral pakjes gevuld met leuke dingen waar je al een tijdje op wacht. Ik kan dan ook uren uit het raam kijken en wachten op de postbode. Er zijn er in mijn wijk een paar en ik herken ze allemaal. Gelukkig zijn ze altijd vrij snel en weten ze bij welke buur ze het beste mijn pakket kunnen achterlaten. Deze keer ben ik aan het wachten op een pakketje van H&M. Eigenlijk moet ik het een plastic tasje noemen want H&M verpakt niets in een doos. Maar goed, ik dwaal weer af. De inhoud van het pakketje is namelijk veel leuker!

In het kader van kleur toevoegen aan mijn garderobe, heb ik gekozen voor een helderblauw kanten jurkje. Ik heb hetzelfde jurkje in het wit erbij gekocht. Dit model zit namelijk altijd goed om mijn lichaam heen. Afhankelijk van de gebruikte stof, rekt het hier en daar een beetje mee. Met kant kun je naar mijn mening meerdere kanten op. Het is romantisch, chique en soms zelfs een beetje rock and roll. Daarnaast vind ik jurkjes ook makkelijk. Je trekt er één aan, schoenen en een jasje erbij en je kunt zo de deur uit.

Dan heb ik twee bandeau bh’s gescoord. Geen idee of ze zullen passen want ondergoed van H&M valt bij mij altijd klein. Vorig jaar had ik bij het passen van bikini’s zelfs een maat 44 aan. En die was dan weer niet ietsje te groot. Het zat me in elk geval niet mee met het scoren van een bikini bij H&M. De bh’s ga ik over mijn normale bh dragen onder shirtjes die net iets te wijd zijn. Dan kan ik van die vervelende inkijk een grappige sneek peak maken met wat kleur. Geen nipple gate maar een geestig kleurtje van een dikke bh, haha! Als laatste heb ik nog een boho-achtig shirtje gescoord. Het shirtje is in een wijnrode kleur uitgevoerd met grappige wijde armen eraan. Lekker luchtig en relaxed.

Wat heb jij voor het laatst bij H&M gescoord?

Kaya-Quintana

PIN IT!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Danielle Lakeman

  Het blauwe jurkje vind ik heel gaaf! Ik heb een 50 dagen niet shoppen challenge, dus ik durf de h&m niet eens binnen te lopen, laat staan de website te openen! 😉

  • KayaQuintana
   Danielle Lakeman

   Owjee, ik denk niet dat ik het 50 dagen zou redden. Succes!

 • Leonie van Wieringen

  Uhm te veel om op te noemen… Namelijk even 290,- euro 😉

  • KayaQuintana
   Leonie van Wieringen

   Haha, ben benieuwd naar wat je allemaal gekocht hebt!

 • Nienke

  Dat White Light t-shirt is leuk! Ik had een zwart peplum shirtje besteld, maar vrees dat-ie kwijt is geraakt onderweg.. 

 • Margot

  leuke aankoopjes! ik vind het trouwens leuk dat je je twee site’s hebt samengevoegt! owja en ik heb vorige week op jou aangeraden de stijltang van reminton gekocht ; ik ben er helemaal happy mee!

  • KayaQuintana
   Margot

   Bedankt voor je leuke comment. Fijn dat je de remmington ook zo goed vindt 😀

 • debby

  Nice, vooral dat blauwe jurkje….

  • KayaQuintana
   debby

   Jazeker, nu hopen dat hij mooi staat 😀

 • Romy

  H&M bezorgt wel in dozen hoor! Ik krijg mn kleding bijna altijd in dozen. Maar het ligt eraan hoeveel je besteld want bestel je niet zoveel krijg je het wel in een plastic tasje. Zoals wat jij nu hebt, 4 dingen krijg je idd in een tas. Ik las het en dacht ooh hier moet ik even op reageren, want dat klopt niet! Hihi. Xxxxx

  • KayaQuintana
   Romy

   Ja, je hebt gelijk! Ik krijg het alleen nooit in een doos, hihi!

 • Joyce Hoekstra

  Ik heb helaas m’n zwarte kanten jurkje terug moeten sturen. Het viel me zo tegen, ik ben behoorlijk lang en heb een heel slank postuur. Het leek bij m’n taille wel op een hobbe zak en ook was het model veeeelste recht voor mij lichaam. Ik hoop dat hij jou wat beter staat meid 😉