Panter print schoenen

Een beetje roze kan nooit kwaad, helaas had ik niets van die kleur in mijn kast hangen. Daarom moest, heel vervelend natuurlijk, even gaan shoppen. Ik vond bij Vila twee mooie tops in koraal roze en roze en bij WE vond ik een mooie los geweven trui. In bijna al mijn outfit ziet iets zwarts, hierbij probeer ik de laatste tijd iets van kleur aan toe te voegen. In het onderstaande outfit is dat dus een heerlijk fris en roze tank topje. De trui heeft hoge splitten aan de zijkant waardoor de roze kleur er gezellig tussendoor piept.

pink outfit

Als laatste topte ik het geheel af met mijn nieuwe panter print wedges van Steve Madden girl. Ik heb nog nooit iets met panterprint gehad want ik vind het altijd eng om te dragen. Ik ben altijd bang dat het te ordinair of goedkoop over komt. Maar met zwarte kledingstukken durf ik het wel aan. Yes, een beetje psychedelic maar dat vind ik wel leuk. Als de zomer nog niet tevoorschijn komen, moet ik zelf maar voor dat zomerse gevoel zorgen. En dat lukt prima met het onderstaande outfit.

Wat is jouw mening over dit outfit?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Deel het met vriendinnen, thanks!

steve madden wedges

Items:

WE: Zilveren armband en los geweven trui
Vila: Roze tank top
Zara: Zwarte legging broek
Steve Madden: Panter print wedges
Primark: Tas met slangen print

outfit roze tank top

outfit panter print wedges

outfit of the day zwarte broek

outfit zwarte los geweven trui

outfit of the day kaya-quintana

nederlandse fashion blogger

outfit of the day zwart

outfit of the day roze tank top

outfit met panter print

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.