Parfum: Lekker ruiken met budget geuren van So…?

Hello budget babe! Ik weet dat je daar bent en ik weet dat je weer op zoek bent naar die goede deal. Soms is dat moeilijk en soms is dat makkelijk. Deze keer help ik je en maak ik het dus makkelijker om een goede deal te scoren. Vandaag wil ik je graag helpen bij het lekker ruiken. Ik kreeg deze week namelijk twee nieuwe geuren toegestuurd en ik ben aangenaam verrast. Want deze geuren vind ik erg lekker ruiken en ik was daarom zeer verrast toen ik achter de prijs kwam. Lekker ruiken voor een zacht prijsje is natuurlijk erg fijn dus hier mijn geur tip voor jou!

Als eerste is er de geur So…? In love. Deze geur is een fruitige florale mix van onder andere zoete appeltjes, mandarijn, magnolia, fresia en musk. Vooral de zoete appel ruik je bij deze geur erg goed en de geur blijft hierdoor lang hangen. De tweede geur genaamd So…? Fab is iets minder zoet en zachter op de huid. Deze warme geur bevat vanille, lelies, sandelhout en musk. Beide zijn dus zoete geuren en als je daar van houd, dan zit je bij So…? helemaal goed. Per flacon krijg je 30ml van de geur mee. De flacons zijn simpel vormgegeven en van glas. De doppen zijn van plastic dus je kunt ze meenemen zonder bang te zijn dat ze misschien breken.

Deze lieve geuren kosten per flacon €5,99 en zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat. Van 29 november tot 4 december 2012 krijg je de tweede geur van So…? gratis. Ook de bodysprays doen mee dus wellicht kun je een mooi setje scoren. Voor €5,99 kun je er ook een mooi schoen of sok cadeautje maken tijdens Sinterklaas en kerst. Je hebt vast wel een lief nichtje, een schattig zusje en anders past een van deze geuren vast wel in je eigen schoentje.

Are you So…? Fantastic?

Kaya-Quintana

P.S. Wat is jouw favoriete geur op dit moment?

PIN IT!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.