Parfum: Mijn favoriete herfst parfums

Ik schrijf eigenlijk bijna nooit over parfum, terwijl ik het eigenlijk heel interessant vind. Ik heb dan ook jarenlang bij een parfumerie gewerkt en kende bijna alle geuren uit mijn hoofd. In mijn inloopkast vind je dan ook een hele lading geuren, waar ik steeds vaker weer even in duik. Ik heb een ‘signature scent’ en dat is altijd een zoetig parfum. Maar in de herfst wissel ik het ook weleens af. Vandaag laat ik je daarom mijn favoriete herfst parfums zien.

herfst parfum

Mijn nieuwe favoriet is Idole d’Armani van jawel, Armani. Deze geur is verpakt in een ronde flacon met een gouden dop. Lekker eigenwijs want de meeste geuren zitten in een vierkante flacon. Idole d’Armani is wat mij betreft de perfecte herfstgeur, omdat deze iets kruidiger en warmer is. Vergeleken bij mijn all time favorite Miss Dior chérie, is Idole d’Armani voor mijn gevoel een heel sexy geurtje. Tevens vind ik de kruidige geurnoten goed passen bij de herfst.

idole d'armani

Met Chloé heb ik een haat/liefdeverhouding. De eerste keer dat ik het flacon zag was ik opslag verliefd. Ik vind het flacon gewoon super schattig en heel chique op mijn kaptafel staan. Echter valt de geur soms verschrikkelijk uit op mijn huid, heel raar! Soms ruikt de poederige rozengeur heel zacht en fris op mijn huid. Dan vind ik deze geur heerlijk, zeker als het buiten fris is en de zon toch schijnt. Echter is het mij ook weleens gebeurd dat ik mij afvroeg wat er zo naar mottenballen rook. Was ik het zelf, haha!

chloe parfum

Als laatste heb ik Coco madamoiselle van Chanel op mijn kaptafel staan. Ik heb beide varianten maar voor de herfst pak ik graag de Eau de toilette van Coco. Deze geur is gewoon super sexy en draag ik graag tijdens een date, hihi! Deze geur ruik je namelijk nog een lange tijd, zelfs als ik al weg ben. Daardoor ben ik natuurlijk onmogelijk te vergeten voor mijn date. Just kidding, ik vind het gewoon de perfecte geur voor een diner bij kaarslicht.

Welke geur zou jij ook op je kaptafel zetten?

Kaya-Quintana

P.S. Bekijk op mijn Youtube channel mijn nieuwste vlog, see you there!

coco madamoiselle parfum

herfst parfums 2015

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Amanda

  Chloe is mijn lievelingsparfum <3 Ik heb hem van de week weer opnieuw gekocht, zo lekker!

  • Kaya-Quintana
   Amanda

   Yes, een heerlijke geur! Die versie met het roze strikje is ook heerlijk 😀

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana